Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭

1001 回覆
1635 Like 37 Dislike
默默給你一個正皮
唔好騎劫呢度 重點講貨不對版
見一個block一個就得
我已經完全封鎖左佢
其實呢度一路都係講緊貨不對辦,喺隔離block咗啲波台狗咁呢度就唔會見到引戰
咪係
賣爛衫唔比退換
係咪叫店大欺客
其實係想推到佢有回應/改善 定純粹圍下爐就算
平心而論 SS售後服務 回覆嗰啲一路都做得好好 我之前退過貨一次 其中有個袋俾我整唔見咗 本身應該唔退得 同埋有時遲過1PM少少問佢可唔可以即日寄埋佢都OK(對唔住係咪好閪客) 寄貨係好有效率同埋真係冇乜online shop會做到有大量現貨同埋可以即日寄但而家只會諗到出貨員工好辛苦 好似有條友話日日幫佢出幾車貨?

本人真實買家嚟 仲買過幾次嘢 除咗食水深但貨不對辦 有色差同埋啲料cheap之外其他嘢評論唔到 我啲衫又未爛到好似上面件冷衫咁誇張只不過真係對今次件事好失望

理想係想serco有回應+改善
可惜現實無良商人永遠都係無良商人 所以應該會繼續圍爐+警世
希望多啲人睇到同埋辛苦ig做整合嗰位絲打

我見越嚟越多人follow

另外就係見到ss follower前後好似跌咗4k 唔知佢諗住咁樣呃呃氹氹落去定會做啲咩
轉賣保險

之前睇post 見狙擊個樣,性格,做事作風都係 wfc
但作為一個消費者,如果遇到呢啲情況真係好不爽
幾車貨咁好執?
一件當佢執200...

個袋都唔值錢,冇咗有咩所為,
你有購買記錄就應該退
商家當然寫定晒保障公司嘅嚴格條款為難買家(根本唔合理)
而家放水少少,就當佢恩人?
Apple iPhone,唔使單據唔使盒咩都唔使,有部機拎去就保養了。
有 d 公司又要單,又要預先登記,原整包裝,就係博你唔見,唔使做RMA售後....呢D明明係仆街嘢,你竟然接受。
啱,佢啲衫有晒自己tag,只係冇咗個包裝就唔退得
佢哋真係好煩
淨係想講反話要人覆佢
諗諗吓都覺得伏已中
根本內容同指控都有果句講果句
有爭議咪另開post幫serco澄清囉

For example咩啲貨真係韓國入呢啲
影個包裹出嚟就得
以前有間賣泰國vintage 嘅都係咁喇
呀,不過serco無門市 粉絲係難啲幫手搜索證據
啱呀 班波台狗以為無人理就覺得自己啱人哋駁唔到 但其實係費鳩事理佢哋
佢呢種厚面皮嘅人等個風頭過左都會照做落去
不過我相信生意一定無之前咁多
希望直接收皮
留名等睇下星期上新
想比多啲人知道佢啲不良營商手法
同時繼續鼓勵苦主分享自身經驗,唔洗再怕比人集體負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞