Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭

1001 回覆
1635 Like 37 Dislike
可能Serco細腰既定義係28腰
韓國野細碼咪通常25腰
仲要話你退左貨之後唔符合免運費條件 再扣返30蚊運費
姐係你要自費$30寄返比佢 佢再扣你$30 先再退購物金比你
之後你又要再補錢買返佢既貨
好識做生意 真係賺到盡
睇hauying爆serco D柒相都睇到佢真實幾撚肥
其實減價買都係300蚊樓下
不過佢d褲好撚短 腰圍都好撚闊
PUSH
去餐廳食飯啲餸唔熟你唔識自己煮番熟?
所以喺ss買嘢真係好小心睇清楚
一個唔滿意退返去 座底冇咗$60
仲要花時間寄返比佢
我都唔再risk錢同時間幫襯佢
捐左5萬一次,但依家每個月可能賺緊幾十個甚至幾百個

果然識搵錢

遲啲學埋casetify個老細買豪宅
個色差
賺咁多都淨係捐一次
如果係真善良就應該每月有部分收益會捐去D慈善機構
可能佢心諗個光環仲係度未夠鐘增值光環

有窿有污漬都賣240
冇你班水魚,佢點著靚嘢
有Serco購物金已經皇恩浩蕩
其實見到有好多細IG shop都會講明會將部份收益捐去慈善機構
Serco就見個光環仲係度理撚得你
謝謝推po

有窿都賣百五蚊 我去U記買全新隨時都差唔多價錢
呢啲明買明賣 佢又影曬啲瑕疵出嚟
都係願者上釣
但我自己唔會用$240買件瑕疵品
老實講 睇相都知佢唔係骨感形
應該係有少少肉既
瑕疵品賣240 又唔係咩名牌 唔值呢個價啦
係啦 一陣同人講又會比人串
「你無Serco咁靚緊係著唔到啦」之類
入嚟睇reviews
我自己車衫添
唔會比錢買衫咁on9
人地寫綿麻質地,一洗完就好皺,又易甩色,自己唔識就屈

Btw 唔淘寶都出葵廣行轉睇實物啦,哩啲淘寶款好多一見實物即刻收皮,慳唔少錢
終於有人講真相「所謂韓國貨咪又係一堆made in China寄去東大門
一句話件衫由韓國飛過黎香港就韓國貨咩」利申:以前都係做成衣!
其實開鋪頭有d野要硬食 我相信佢翻一轉貨點都有一兩件瑕疵品掛
正常唔應該拎黎賣or 佢可以叫個批發補翻件比佢(?呢點唔肯定)
佢就一分一毫都要賺到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞