Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭

1001 回覆
1635 Like 37 Dislike
由我摸到件衫嗰一刻起
我就知道點解唔開門市
真係露晒底
如果俾我摸到咁嘅料賣$199
我一定即刻走人
以後睇ss 都只係睇女
賣衫賣到咁其實真係要反省下
Push!!!!!
之前見佢廣告打得咁行都想買件試下, 但一上佢個網見到D衫咁普通, 睇相都覺佢D料唔係好野, 但又賣到幾百蚊一件
就覺得完全唔值, 買唔落手了
咁既價我落街買日本牌子好過
我都有中伏分享

呢件閪衫好神奇的,每洗一次就變大一次,由木魚貼身版型變撚咗林二汶size

黑色洗得多啲,所以大過白色

Carousel 都見到啲苦主想轉售返出去,撚有人買咩

網站原圖,屌你老母閪
條片入面個女仔唔係話冇乜色差咩
佢話張相係點既色 收到就係點既色
再睇一次 睇到了 第一套話自然光會有差色
係之後藍色個套冇色差

我朋友都買過件衫 有強烈臭味,客服話係正常
新年買有優惠唔比退(ㅎ.ㅎ )
當啲錢係俾佢做帛金
真係做生意做到成個老千咁!
其實我唔係好望得透 明明佢有勁大個QC department
但係啲問題可以多到呢個地步
又話自己衣櫃全部都係公司嘅衫
真係會冇人講啲質素有問題咩
就算其他人唔敢講佢自己都知啦
賣呢個價錢出呢啲貨都幾撚離地
無顏文字
有冇圖
佢話屋企裝咗窗鎖 即係仲未裝窗網?
「在明洞、東大門、地下街等地買到的衣服,沒有標出產地,或是價錢特別便宜,八九不離十就是非韓國製造(畢竟大家可以想,如果韓國製是個優點,那為什麼不大力宣揚呢?)只能說,在東大門、明洞、地下街買的衣服,應該是有很大一部分都是中國製。」

我好反感,Serco Store 寫「日系」
即係點?日系,其實暗示唔係日製。
佢所有產品都唔會寫產地,如果真係韓製、日製,商家一定會大力推廣:made in korea, made in japan。
唔寫,其實只會咽為唔敢寫,實際上十居其九係 made in china。

ss真呃到盡!
整個網、銷售手法都係坤人買,佢先可以賺到咁多錢!
一咁計到咁盡既人 好難唔係仆街老闆
隔離po有冇人開15?見hy喺道歉聲明個post留咗言

朋友無影全件 因為佢洗完無燙既情況下係不成形
影左啲細節位出黎 甩哂線…
件衫真係好似一塊爛布⋯⋯
搵唔返model上身圖
有咩方法可以阻止波台狗亂入 煩到唔想追追隔離po
我都覺
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞