Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭

1001 回覆
1635 Like 37 Dislike
tune色有咩問題?有邊間online shop係唔tune色
其實係 特別鴨屎綠呢啲色 同一張圖你拎手機睇同電腦睇 都可以好唔同
我俾成幾舊水買件衫翻黎唔啱身要再俾錢改,不如我直接買塊布自己度完車衫著?洗撚喺佢度買衫?Size Chart唔啱已經係誤導消費者啦,仲要我改,員工駁得好會加幾錢人工?
好多妹妹仔買佢啲垃圾貨
仲要懶係公正咁搵埋員工試,買返嚟明明高過個model 但唔啱着

笑死
一定係 張相件野接近深綠色咁 你對眼一定係見到張相件野係鴨屎綠 用電話見到黃色可能電腦見到橙色添 都唔知信電話定我好啦
跟住個size chart 黎買但買完返黎仲要改?
咁要個size chart 黎做乜
咁搞落去即係叫網店收皮
買衫唔係要跟自己身型去搵岩既品牌咩
唔岩又中意個款未去改囉

近排連登做乜9
其實係 特別鴨屎綠呢啲色 同一張圖你拎手機睇同電腦睇 都可以好唔同
一定係 張相件野接近深綠色咁 你對眼一定係見到張相件野係鴨屎綠 用電話見到黃色可能電腦見到橙色添 都唔知信電話定我好啦

都唔知信電話定電腦好啦
所以話要冇色差去實體鋪買最穩陣

著幾次就穿窿 買旺中都冇咁慘啦
燈光有問題到照足舖頭指示咁去做一次影相而色差都可以有咁大分別(當然你可以再話日光唔同 總之點都係買家問題
咁我諗所以投訴嘅買家都係色盲了
多謝你呀 所以你結論係叫大家落實體買 唔好幫襯ss 你一定唔係打手啦
除左competitor 會開呢d濕鳩post,我都諗唔到有乜好討論講撚到d妹豬無得揀,得間serco store買衫咁
我點睇都唔似打手啦
又貴又唔靚似淘寶貨
樓主都係正正經經起返d連鎖店買啦
係咪 「你個mon有問題 我個mon冇喎」啲fd
冇話得ss一間買衫 不過啲妹豬俾人引到去買 話翻俾佢地知唔好再買姐 無謂俾人呃啦 幫襯其他好過

利申冇買過一件衫 睇唔過眼咁大差別呃人姐
我feel到你會包拗頸不過我照答清楚少少
色差同tune色只係表面果浸
root cause在於serco冇盡好店鋪本份把關好貨源,冇從源頭解決品質參差呢個問題
一定係你個電話壞左 夠期換啦(๑>◡╹๑)
其實好正常 就算zara呢啲咁大嘅國際牌子 一樣會有色差問題

本身都唔值300
瑕疵貨平少少就照出?
擺到明唔係想人買
但又唔甘心賺少你班水魚多件嘅利潤
我只係差啲買咗 其實冇買
開po純粹想追擊serco呢啲鐘意人俾好評 hide左啲差評
有事就瀨消費者嘅無良商人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞