Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭

1001 回覆
1635 Like 37 Dislike
係柏傲灣
你上steam(一間出名 無實體大鋪)買game
所有描述都寫係fifa2022(serco store所謂各身形試著)
買返黎發現係flash game(貨不對辦)
出黎留言申訴(lihkg一系列post)
有人懶醒話買家錯(你)
木魚22"腰都話著S都話啱啱好
可能人哋想襯今次自貼吸正皮引厹 結果負皮遠超正皮
想知個tag係咪自己人手車上去
試過買過第2間igshop同款
就係差在無serco個tag 仲要平一舊
中唔中伏其實同佢markup幾多無乜關係
做生意賺錢就梗,賺多你幾十蚊對生意佬應該無關痛癢至於qc呢,等於啲上市公司請獨立董事返黎坐only話你知我qc左架啦
最主要應該係睇有冇負評起碼淘寶有負評比你睇下
有一兩個負皮反而可信性更高
睇你追求咩囉,要個個款但唔想比咁貴
定係追求個cutting個料唔介意貴啲,想要真韓貨唔想ig shop咪去gmarket搵,但都係好l麻煩
所以個人覺得值既話真係唔介意ig shop買
韓國入貨好易架咋,唔洗搞咁多大陸入貨期更加唔穩
明買明賣其實有咩問題
你比得個個價係咪代表你都覺得值先買?
認同,其實根本好多品質色差size問題ss開門市就解決到
係呢單野之前我一直都以為係自己食野整污糟 但又覺得冇理由濕到咁大撻我自己都唔知
直到你地講起先諗係咪因為物料問題 原來咁多人都有
我真係食野整污糟唔只一件洗幾多次都洗唔甩
件衫好舒服都唯有當睡衣瞓覺時擁抱自己
啲女幾正
IGshop買嘢不嬲喺連登原罪
本身啲IGshop就係呃呃氹氹
唔會管理好啲貨 亂鳩咁賣
啲Model評價都好信
咪又係後面個小編自己鳩打

走去垃圾IGshop買嘢
根本間接打壓緊其他時裝小店
劣幣驅逐良幣
我買嘢就話要明買明賣,但佢賣嘢質地差唔啱色唔啱size易爛就冇問題

講真,佢俾返佢形容嘅質素我,咁貴真係冇問題㗎,但而家唔係呀嘛
如果係本地啲改衫姨姨幫你車上去
車一個$10-20 markup你一舊水make sense
絲打好人一生平安!!!
明買明賣係冇問題呀
但佢比唔到個價錢應有嘅質素丫嘛
而家中完伏咪屌完唔再買
唔洗搵人車啦 普通家用衣車都已經車到
12k請個人車Label都抵
利申:買開韓國衫嘅絲
初頭見到佢著衫好靚,好多套都好心動,但再睇真啲個價錢,其實同款同色係第二啲有做開live嘅ig shop都冇佢P得咁勁,定價冇咁高,而且質料可以睇得好清楚,所以好彩自己冇買過
各位妹豬一定要貨比三家,試過2019年係間中上價錢嘅ig shop買過條韓貨長裙,到以家都仲著緊,質地好舒服,冇穿冇爛!重點係,係街到我冇點見過人著過

見呢排冇咩新料
無聊上佢哋website望吓
見到呢段caption
啲員工直接認埋平時啲褲係夾晒夾咁影出嚟
孝服咁撚樣
有冇推介
補返link
https://www.sercoserco.com/products/2103126-127

同埋佢哋都話一路影要一路丘
即係條褲根本唔fit mungyu
咁就唔好仲影嚟fake鳩人 唔係人人有心機睇段字

唔止呢個款
佢好多麻質原色嘅衫都好似孝服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞