講下我以前喺大陸畀個女編劇搾乾嘅經歷(五)

1001 回覆
873 Like 70 Dislike
返一個夜更 追哂5個post 依加live
雖然啲甜唔夠 但係見到張對唔住大佬 即刻笑左
樓主加油 快撚啲寫
屌你丫
真係當自己寫緊劇本

寫XXX入黎YYYY然後ZZZZ
一句無撚左

然後人地唔收貨就小改 大改 重寫

講笑無惡意,加油
加左甜就變左中下等故
食女加甜都係辛酸史既一部分
先甜後苦
p.s. 想點寫就點寫,唔洗跟人期望,唔洗好似返工咁迎合人
加油
笑撚咗 作者都肯重寫 成班人又走出嚟逼人唔寫

唔想睇甜咪當甜嗰part係外傳囉 作者寫野都要有人睇先得架 無讀者真係寫嚟自己睇咩
冇甜都加返D感情描寫吖
一句就完
我覺得加多小小甜就ok 重甜其實同成篇嘢唔爽
夾*
我覺得沙士兄喺度發表呢個自己嘅故事唔多唔少都有少少商業考量。
係,呢個故事係免費睇,但可以吸引到大家去俾錢睇埋沙士兄嘅其他作品。雖然呢度賺唔到錢,但喺多d人去penana 度俾錢睇書都揾到兩啖飯食下掛。
同埋沙士兄之前講過搞緊書展嘅嘢,呢個時間岀完免費故,月尾書展都應該會多d 人買沙士兄寫嘅書掛?
所以大家怒屌完沙士兄,佢都會想寫番多少少大家所期望嘅甜,希望留番住d 讀者。

Anyway ,希望沙士兄唔好唔開心同太大壓力,努力寫埋個故事佢
就咁抱起55kg 應該好多人都得,但係抱住上二樓應該好難下
我覺得大家唔使太認真
根本老沙好享受撚大家嘅過程
大家其實都冇真係嬲老沙 只係俾人撚完 唔知好嬲定好笑啫
唔知係咪錯覺

以前係連登睇老沙,印象中好似都有啲脾氣

而家會道歉好似變左另一個人

Btw , 好睇
可惜一人只可以like 一次
電視都重會大車碌兩下
佢直頭係影住閂埋房門就第二日
家長指引都唔使
小語呢啲性格嘅女仔,真係好正,有啲馬小玲嘅感覺,外冷內熱,你會覺得佢漠不關心,其實事事細心,唔知你哋點解會散,或者根本冇一齊過,只係起佰生環境各取所需,互相取暖,但大膽鳩估都係老沙仆街,所以最後行唔到尾
可能有腎上腺素幫手
其實加唔加都冇所謂不過可唔可以更得快啲
導演同觀眾都唔收貨
建議重寫
應該是因為阿星
重新開過(五)把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞