講下我以前喺大陸畀個女編劇搾乾嘅經歷(五)

1001 回覆
873 Like 70 Dislike
返嚟未
屌 褲都除埋你俾啲咁既野我?
3分鐘喇 做撚完未
屌你老味出得呀
等你幾個鐘
番黎啦
我即時心跳加速全身毛孔擴張,想擺正身拒絕小語,講好似唔係咁 ... 好啵既時候。

說時遲那時快,小語已經用佢白皙既腳輕輕遞起至我鼻尖既高度,用佢長長既五趾輕輕觸抵住我既嘴唇,示意我唔好再講野,而係要專注於佢既香足之上。

北方人既小語腿長有目共睹讀者你我皆知,但原來只要有機會靜心近睇,不難發覺小語既腳趾都好長,而且形狀適中,腳甲無塗任何甲油卻自然透亮出健康既粉紅色。如此尤物咁近距離地放係我面前,深吸氣既同時, 我不其然咁輕輕呵左啖氣落小語既玉足之上。

嗯呀 ... 好癢 ,想不到小沙你好會撩人噢。小語俾我無心既吹氣引得輕咬下唇嬌嗔,而五隻白玉一般既腳趾輕開輕合。眼前絕美既境色無限刺激我既腦海,咔撻一聲,我心入既某種奇怪既開關被小語打開。

我試探式咁將我既嘴唇貼上小語腳面同腳趾中間既肉縫,輕輕一點一點既吻,一絲一吋既肌膚都無放過。我相手微震咁托起小語遞出既右腳,腳邊同腳底既肉無一點磨擦痕跡,如同嬰兒既肌膚一樣滑溜如絲。

我驚訝於我自己從來都未有過腳交既念頭,但身體又自然而然地熟知每一個步驟,有如一名享用美足既紳士品嘗名酒名菜。

此刻我張開嘴唇,貪婪咁將腳趾尾無名趾中趾一併含入口中享受 !一口口既吸啜,一圈圈既舌舔,每一下舌尖既輕撥伴隨一絲絲既腳香,彷彿一場色欲又高雅下蕩又唯美既文藝片既我眼前不到三分既距離單獨為我而上演。
你比導演玩完 而家黎玩我地
小語有時很大
屌得未呀
Lmquick
新Post都已正評
前排有個港V訪問咗一秒拳王個編劇 有興趣請subscribe支持下

https://youtu.be/2wKGbyYNeqc
吊鳩人癮
等到我都寫好左一篇淫文都未等到你更新半隻字
沙士bb快啲出文啦
等唔切喇
終於入正題
樓主冇反應 性無能
6.5 over10 頗為生動 甜度不夠
上左大熱門
追擊老沙
快!
屌不如唔好咁快出頭先嗰篇
個畫面冇哂啦編劇
凍囇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞