日本肯開放自由行未啊!!!!!

1001 回覆
533 Like 41 Dislike
禤國全表示,旅客只需要按照行程表,在擬定的縣市內活動,「你寫咗今日係喺東京都活動,你就唔好去咗隔離縣嘅富士山」,旅客如果要臨時更改縣市內行程都無問題。

應該寫縣市名已經ok
開團賺多好多
係 無理由今日話係東京點知落左大阪 照實寫trace到就ok
你估佢幫你訂酒店機票唔會開天殺價咩同你agoda自己訂 最少貴幾倍啦我諗
日本2000年後D新野集中係邊度? 剩係識SKYTREE
想帶兩老去日本, 點知原來佢地後生去過哂好能串
我想去shibuya sky睇下
無擔保人就一係被人劏一係等
去到既就駛乜上黎鳩up
咁我寫関東大都市圏咪得
應該多1000幾蚊當係簽證手續費
合理推斷
所以其實日本咁真係多餘 根本唔會有人咁守規矩
直接開放自遊行好過
比幾個FB專頁你,有興趣可以參考下

除咗幫d濕鳩旅行社劏客賺錢之外 諗唔明成個濕鳩政策有咩意義
係咁撚好死就好
應該唔止 作為擔保人有咩事要包埋你張機票錢送走你
實際咁控制人數, 用旅行社同團做中介, 掌握哂所有人數, 邊個, 幾時入幾時會走. Admin 野黎, 佢無諗過你地會守規矩, 都無所謂, 只係唔想你地自出自入
知道完又點咪就係得個知字
有野事搵到人祭旗呀嘛, 記者問到似香港政府咁啞左起到咩 都話係admin 野, 無用途的
一野開晒border 岸田可以今日開始執定野走
同埋賺下你visa錢又有咩所謂
天價團都有堆香港人跟 而家半自由行加3日只會更多人考慮
已經問緊expedia有冇哩方面既消息 但暫時好似都冇

始終喺呢啲旅遊網揀嘅酒店自由度大好多
唔係太想揀返縱橫遊或者東瀛遊
唔該巴打 fb 真係work 改得返一月頭嗰張回程機票了
縱橫遊半自由行6日5夜7999,3天自由活動,計返係expedia買同樣日子uo機票同埋酒店都去左成6000,其實縱橫遊真係執你1000幾蚊,完全無導遊真係唔會markup太多
唔好客氣
希望大家都可以順利去到日本玩
去過都可以再去
貓島我可以不斷去玩貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞