覺唔覺一套Stranger Things屌打成個Disney+?

145 回覆
677 Like 77 Dislike
可能佢一見到西片已冇興趣,我識一個朋友小學畢業都真係冇粵語配音嘅都唔會睇⋯
disney買咗FOX
btw 而家family guy係netflix落咗架
頭先開始睇第一集 好撚驚 好好睇 Netflix係好正
係第3季
Same由頭睇返咁多集
應該要續多年先睇得晒
同埋呢套點都要投資d 時間去睇返starwars 先
唔係應該唔理解d 世界觀同用詞
覺唔覺得Dr Strange 2屌打成套Stranger Things?
d+有想見你
應該得你覺
由開始有Disney+ 果日開始睇
依家先睇到第五季
2 好唔掂, 差啲棄劇
720p
所以剩係建議Join一個月睇佢就算,其他大部分時間都係得啲爛片同泡菜劇
Stranger things s1無得輸啦
仲要個個夾錢特登為依套嘢
咁佢一套stranger things
同成個disney+比亦都唔係好對題姐
ST 1,4係正的,23就普普通通
岩岩睇完s4,覺得幾正,不過每個人口味都不一樣,好劇唔多,我唔會浪費光陰。
早期 daredevil
仲有friends
Sit com 直落 HIMYM, B99, TBBT
又有Stranger things 爆紅

Disney + 真係無乜野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞