覺唔覺一套Stranger Things屌打成個Disney+?

145 回覆
677 Like 77 Dislike
依D全部一早上曬啦,果時唔去睇?
幾年先出到一季 有西用咩
Disney+ 嘅lie to me都好睇
可能你朋友唔睇啦,stranger things果期我身邊個個都睇,好多人為左睇而比錢
之後就發現到原來睇劇可以係呢個模式
跟手又追埋十季friends,如果冇netflix我一定唔會睇
得頭兩季好睇,第三季普通,第四季勁悶
Disney+唔會睇佢自家製啲野 反而會睇佢收購嗰啲日本片港產片
點入啊
wv好睇過loki
套stranger things 最大敗筆係 08, 好夾硬,其他野都 ok
Netflix

Disney+

你啫 我第一套係睇black mirror
Black mirror出新一季會唔會令Netflix server down
邊套hit d你自己知
咁入坑作又唔一定會係最熱門個堆嘅
mandalorian好睇喎
咁熱門野帶得多人入坑呢個諗法有咩問題
可能Stranger things係我心目中冇你講到咁犀利 雖然我都好鍾意睇
Disney+反而冇咩好電影啵

不過講好戲一定係now e movie movie
兩個版本?
kingpin 同一個演員 兩個版本
The French Dispatch
Three Billboards in Ebbing, Missouri
Jojo Rabbit
呢3套都係好電影
Breaking Bad >>> better call Saul

依家冇CG又好睇既劇
越嚟越少
呢兩日先追完第六季
期待新一集
套obiwan搵哂舊人返黎拍吹到大一大
屌你老母爛撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞