覺唔覺一套Stranger Things屌打成個Disney+?

145 回覆
677 Like 77 Dislike
我第一套係queen's gambit睇完都無sub了
其實有乜好睇
睇左一集 無再睇
Moonknight
都係netflix
why not both?

利申 兩套都有追
其實marvel係得呢兩套劇好睇... 唔計what if 的話
咁你咪睇吓先囉,講到好撚威水咁 9唔搭8
有ウルトラマン
好似就係呢套同Black mirror帶起
睇完呢套可以unsubscribe 等佢再出個陣先開返 其他9成時間都無咩野睇
有冇人同我一樣
覺得stranger things第一季好睇
第2季好悶棄咗
屌啊 DD第2季最正就係打到kingpin 仆街喎
4>1>3>2
2係最爛同悶
建議你拎返出黎睇
佢接近齊Wes Anderson 係唔錯嘅
考慮吓 冇乜動力
TWD正啲
睇左S1就無追stranger things
3d動畫嗰套垃圾嚟
我覺得4>1=3>>>>>>2
1 > 3 > 2 > 3
第3季冇咩懸疑 ,最後大肉蟹都唔得人驚
第2季衰在有個08, 對劇情推進冇幫助
第4季收番之前啲伏線收得靚
第1季真係睇到驚驚地
Robin今季嗰個解釋其實好精準
佢話自己(season 3)面對嘅比較似係大怪獸,有實體,破壞力勁其他人(season1,2)嗰啲就比較虛無,like a ghost
講真disney+ 揀港產片真係有taste
智齒 梅豔芳director cut 金都 黃金花
商業片又有怒火葉問
爛片仲有九龍不敗同abcdefg風暴
點都好過netflix無care過香港市場
其實恐怖既來源係uncertainty ,當你明白其實係隻大肉蟹就冇咁驚。
九龍不敗笑到我肚痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞