[I/An/Steam] Shadowverse 闇影詩章 [28] 新卡包 重新出發

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
挑戰卷都可以換到卡包? 賣AC條友話一入場就走就有卡包?

一個係主戰者skin
一個係徽章
另一個係咩黎?

同埋啲徽章其實有大量都只係自己換一個頭像?

個起手ac 有一拳超人徽章

2pick 0 win 係有pack
有時間咪玩下囉
贏左會有extra
係咪中bug夕月招入場曲打唔爆對面隻式神貴人係點解既?明明寫住可以能力破壞
咁我玩熟少少先用挑戰劵
唔洗太在意2pick 輸贏
construct 勁嘅唔代表2pick 勁
貴人係破壞同消失都唔得㗎喎
牌背

頭像同一時間只可以用一個 牌背就可以每套牌都set唔同嘅牌背
準備聽日更新之後大戰天梯全部造物仇
係喎輸到眼都濛埋

想問點先融合到? 我手入邊已經有呢張六費嘅卡同埋0費嘅傀儡 但都無得融合
玩左一日純潔就被人nerf
到時click落呢張卡到,佢左邊會有粒藍色制比你㩒
死靈弱勢
想問下競技場打2pick定open6比較好?
我自己唔玩呢啲mode有卷都係open6開完放棄 2pick 放棄都有包但係要撳多幾次
open6冇記錯係抽三揀一職再抽6包 可以當補指定職嘅卡
撳喺手牌嘅呢張卡有融合比你撳,1turn 1次,1次可以合多過一張卡。同埋呢張卡1費傀儡都合得。
轉頭試下先 姐係未出牌就有得融合?
係 我啱啱回鍋嗰陣唔熟呢個系統成日完turn/打咗出去先記起未融合
如果open6冇自己想要既職,係咪冇賺?
想賺就唔好open6
想平均啲咪打2pick 不過你卷多嘅話會打好耐
一隻傳說劍刃指揮官擋哂AF仇啲傷害真係好正
其實一隻榮勝多數AF都已經解唔到
有個ac玩咗好耐
有20+ 石抽主戰者造型(唔計三隻tv版主蕙戰已經全鍍閃) 有約120萬水 仲有20+次元石

可以去邊放? 同埋建議放幾錢好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞