[I/An/Steam] Shadowverse 闇影詩章 [28] 新卡包 重新出發

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
超越法年代棄game
依家值唔值得回坑?
唔洗轉區
去google search 就搵到個steam link
打開條link, Steam 就會popup 出黎可以download

依家返緊工唔方便搵link
巴打試下搵唔搵到先 ?
超越法都好耐下 依家個環境已經唔同曬 無限制仲有T5可以開門嘅超越法
玩法嚟講依家啲牌組嘅玩法多元咗 當然都仲係會有某幾套特別勁
另外就係節奏緊湊咗,依家基本上一套牌入面唔會有白板卡,張張卡都有能力。同埋而家大部分牌組嘅過牌能力都勁過以前,玩落有遊戲王嗰種成副牌連動嘅感覺
真係要講最大分別係依家同幾年前比嘅話啲主戰者靚咗

tldr:依家買個資源帳玩應該會爽過你用舊帳回鍋好多,除非你舊帳有囤資源
頭盔:冇買過
極限賽 最多可以贏2萬金幣

想問係唔係呢張?
唔係依張 係金卡 降誕的涸絕
ok thx
想要番三頭犬skin 但係要抽舊咭pool
我為咗莫諾抽過舊pool 好彩五十包左右中咗
玩到了,但係唔係剩係可以英文版/日文版?
無中文?
印象係英文先, 然後入去再選擇
死靈依然屈機
屌琴日有嘢做以為今日仲有得打極限賽 原來琴日已經last day
會唔會太cute
好得意
合作活動係咪通常要課金先會送個主戰

比起得意仇恨值更加高
用皇家打到9000分上唔到去
突然間多左好多龍
YES
大概出莫諾個陣棄 岩岩上番隻ac 得16頁虹同9千粉 但買過skin 剩係玩吸血鬼同法師 其他拆晒都無所謂 係咪都會買ac轉生會好啲?
Btw差啲搵唔番個ac 望得番啲靚靚卡好開心
唔好意思 原來多左樣野叫暫用卡實際得10頁虹
莫諾轉生過一次,新嗰張而家仲有一個月先退,你應該係講舊嗰張?
咁耐嘅話如果你冇囤過金幣同埋唔係有咩限定絕版skin真係轉生算。
而家每季都會有一隻人氣投票第一嘅主戰會出特別框同全屏進化動畫,你可以睇返各職五周年投票第一名然後yt查名睇下有冇啱心水買帳嗰陣睇下要唔要買埋
https://shadowverse.com/anniv/5th/results?lang=zh-tw

頭盔:冇買過資源帳中伏唔好搵我
btw鳳凰世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞