[I/An/Steam] Shadowverse 闇影詩章 [28] 新卡包 重新出發

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
DLC目前為止冇張有用
出嚟都晒氣
皇家DLC出名廢
今次隻戰艦咪算係咁
理論上就有隻復仇者
我估出黎俾下個pack加support
mini 出定就係睇定要俾幾多support

然後叫做怕太強所以出落mini 就玩少個月
好似死騎combo咁
皇家傳說有potential
金就…

CLS 6費直接拎復仇,進化99體質,仲可以打三次
但係冇記錯嘅話莫諾仲有一個半月就退 應該下一包會補復仇軸終端
其實本體暫時都幾屎下,6蚊拍低呢個係冇乜用,除非之後出啲7蚊入到復代就保證收頭既卡,唔係既話都係可以做返倉長有啲人仲諗住T8加月下,呢個combo越諗越屎

不過佢個2蚊激奏效就真係勁既,但mono都係得返1個月命仔

第一次優勝
有嘅 帶月下 T7入復仇 T8用張9費虹食手牌到三張以下就可以11/9打三下 水銀都過到
吸血鬼DECK 黎講T7都收唔到頭會唔會慢咗啲
當復仇軸其中一個plan啫 mono退咗之後復仇軸都冇乜收頭plan可以行 睇下下版會唔會補收頭牌
btw好懷念諸神命運嗰版嘅控鬼
又係加埋400包0主戰
換環境又係時候用快吸了
決鬥DECK 好似廢廢地
1張2C中立法術就比人廢左大半副
暫時未遇到
DLLM 巴哈幾撚時NERF
見皇家隻要塞好似幾正就砌咗套DECK出去試下
勝率幾高 不過係嬴人地啲牌未砌好同埋多數都唔洗出動到要塞
好耐以前退左坑
呢家買左個多石ac重生左
琴日睇住d日本網,砌左副死靈同抄左個youtuber副馬雅法
暫時玩落都唔錯,但唔知點解d人死靈會落果隻866中立傳說卡,雙極之生命果張
暫時睇唔透佢究竟有咩用,永遠嬴都係唔關佢事
當你用夠20死靈個時222個隻可以死者召喚10, 你如果無葬過/死過其他>8COST 咭剩係葬佢咁222就會直接拉佢出黎
暫時重未做到呢下就完左場,sosad
再研究下先
合咗副決鬥死 玩落覺得好l慢 控場又唔夠其他控黎 廢廢地 都係玩番葬送死順手d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞