[I/An/Steam] Shadowverse 闇影詩章 [28] 新卡包 重新出發

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Jcg亞軍皇有成34張虹
今次慢返少少變返控制皇
所以仲貴過之前
皇家不嬲係比有錢人玩
打合作quest可以攞免費卡有時間刷可以打咗先 啲卡面限定嘅完咗就絕版
同埋主線都幾多金幣下有時間可以刷埋
仲有刷私人對戰 睇pin咗嘅Q&A
皇新牌千金同魔鞭都好勁
尋晚玩咗成晚覺得幾好玩

本身玩緊Pokemon嘅卡game所以都幾鍾意卡牌對戰

諗住轉頭去淘寶買起手Account

抽晒佢本身嗰啲包包然後攞金幣抽最新嗰個示龍包?
皇家呢版都係單卡睇落ok組埋一齊就唔夠人打
唔一定要抽最新 睇你想玩嘅deck嘅虹卡喺邊包 抽中一張就慳3500粉
本來想提下你新入坑嘅可能比平衡性嚇走但係諗咗下玩得實體卡都唔會在意平衡性呢啲問題
btw sv嗰實卡我窮撚玩唔起
一街都伏仇吸血
仇又要nerf了
剩係NERF 回血 唔講仲以為無NERF
張1055有nerf至少唔會見到T6奧契絲+1055
一街都伏仇吸血
仇又要nerf了
剩係NERF 回血 唔講仲以為無NERF
張1055有nerf至少唔會見到T6奧契絲+1055

點解佢覺得2COST 果兩隻撚屌唔撚駛NERF
岩岩買左個起手AC了

諗緊玩咩DECK好

試過吸血鬼但唔太識控血好危險 可能玩返士兵好似安全D

另外想問清楚 抽異晝只係抽主戰者個SKIN? 純粹打J自HI用?
屌 好似中左伏? 淘寶AC有好多卡包劵都係無眼制卡包 最新果幾款反而無
進化鬼唔洗控血 棄牌鬼都唔洗但係就嚟nerf 士兵係講皇家嘅話呢版好貴 成副都虹卡仲要唔係T1 平啲嘅協作皇嘅話key卡啱啱退咗,強度偏低
異畫有啲係得卡面冇主戰skin 兩種都係得個樣唔同
金幣同粉多唔多先
thx
岩岩抄左副復仇
17000 金未用
重有500包未抽
分解左一次多過3張d卡而加有65k粉
唔砌皇家呢啲土豪deck夠用啦 有剩可以等環境穩定啲先砌第二套
抄左一副要34k 粉 算土豪定平民?
算平 土豪deck你預三倍
收到 終於可以訓教聽日開始玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞