佘茂春親自問英國反共年青港人,他們坦誠支持一國兩制,最終目的是為了議席。

171 回覆
13 Like 229 Dislike
有興趣大家可以討論,共產主義呢種理論點解應該消失。
https://lihkg.com/thread/3039896/page/1
可惜共產黨係支那主義
咩黎?

呢度已經有解釋有興趣可以討論下
https://lihkg.com/thread/3039896/page/1
共產黨冇行共產主義
你支持共產黨你自己去
「資源無限,不需要共產;資源有限,不需要共產」

共產主義本身就係不應該存在,既然你反對共產主義消失,你支持共產主義理論,你就係未來共產黨嘅潛在既朋友。

我唔係共產黨嘅人,我亦唔支持共產主義,我要求共產主義消失,共產黨冇可能接受我。

你應該係嗰種閱讀理解能力低以及邏輯能力不足嘅人,先至會有咁嘅回應。
你將反共既人推去共產主義然後反

笑死
反對共產主義,你講我支持共產黨。

所以立即用你既邏輯話你

支持共產主義,你講你反對共產黨。

笑死
連登班公屋賤種都日日批鬥業主
反中國共產黨既香港公屋共產黨
所以你UP中美角力做乜春
做番自己先啦

你又想spin去邊度?我話你既邏輯有問題喎

你將反對共產主義既人推去共產黨去反共

笑死

之前唔咪講左咩,又重複討論「中美」?

你嘅回覆證明你咩都唔知喎
你自己拉上去睇啦,中美角力又唔係我講既
你自己拉上去睇啦

你問我兩條問題,咁我回禮,先問你一條問題,
講明你如果你知,先至傾多一點點,但你咩基礎野都唔知喎。
先你老母咩,我就答左啦,你就未答兼唔記得咗自己講左咩
大帝嘅三權合作當年出晒名,西方亦都有充分嘅了解,呢樣嘢明顯係會摧毁三權分立,你以為比中共用咩梗係唔係啦佢哋根本就冇三權分立嘅嘢,反而香港最大機會使用,依家問你,即使西方知道三權合作係乜嘢嘅時候,仍然選擇大帝成為政治實驗區的管治者,問你點解。

你嗰句「中國人靠呃」根本係白搭嘅答案
你當人哋西方冇精英咩,人哋嘅政治精英比巨嬰國嘅政治精英更加聰明。
初選有咩權力
樓主最叻造謠扮睇唔到
香港D廢物00後反共產黨,但就信奉共產黨批鬥業主個套
利益無佢地份咪反囉
有咩證據?
我淨係知我睇開呢十年嘅獨派組織,基本上都係支持自由主義經濟模式嘅
【多圖】舉報時事台縫合怪開分身:Timothy(會員編號30561)& Toppos(會員編號198071)
https://lih.kg/3054748

樓主啲帳號集團式經營架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞