佘茂春親自問英國反共年青港人,他們坦誠支持一國兩制,最終目的是為了議席。

171 回覆
13 Like 229 Dislike
佘茂春親自問英國反共年青港人,他們坦誠支持一國兩制,最終目的是為了議席。

這是出自一個KOL所講,要求證除非親自去問佘生。

共產主義是一套謊言理論,這套理論可以欺騙大眾取得權力財富,
好多人希望透過呢種理論躋身喺權貴階級。
https://lihkg.com/thread/3039896/page/6
本人認為「民主不等同分裂」。
很多所謂嘅Protestors 想成為權貴利益共同體,搞咩北歐共產,

現在一部分代表香港人搞政治所謂嘅反共人士,

很多暗地裡都係馬克思主義信徒,

用爭取民主口號想去改造香港成北歐社會主義國家。
本人認為要分裂
你講就係啊?
你憑咩代表到我?
佢地醉翁之意不在酒,其實都為了將來既議席。
除非你認為你可以成為認可反對派
唔係我講,佘茂春親自問英國反共年青港人,他們坦誠支持一國兩制,最終目的是為了議席。
共產唔緊要但依家行緊包住共產皮既極權主意
傻鳩,做妹都放上連登講
屌你老母啦
再者由舊高登到連登中「分離主義提倡者」不少都是「共產主義支持者」

舊泛民嘅論述根本植根香港
「唔跟泛民嘅本土,就係共產黨間諜」,呢啲句子由2012開始聽足10年
共產主義是一套謊言理論,這套理論可以欺騙大眾取得權力財富,
好多人希望透過呢種理論躋身喺權貴階級。
https://lihkg.com/thread/3039896/page/6
我係講佢地係「共產主義支持者」
骨子裡樓主原來都只係坊間婆仔
人地做乜都一定係"收左錢"
懇請Admin幫忙DEL POST
https://lih.kg/2719641

樓主呢個「港版六四」講足八個月,
仲要打一篇叫做「感覺整個運動就嚟勝利」嘅文出嚟

呢篇文,呢個標題,呢個Pin
樓主話因為有「撤回」所以香港人贏咗
想屈我?

我那一句講佢地"收左錢"???
收皮啦支那狗
返去含甴近平條撚啦
乜撚嘢偽命題
命題可以判斷真/假
咁偽命題係唔係命題?
用偽去形容命題即係命題係判斷前已經係偽?
咁即係呢個命題唔可以判斷真/假
咁唔可以判斷真/假嘅命題已經唔係命題
咁點解仲用「命題」?
定係想講「不是命題」?
定係想講陳述句?
懇請Admin幫忙DEL POST
https://lih.kg/2719641

當其時發覺一些討論區,由佢地地討論中發現唔少人係學生,係佢哋嘅討論睇到同佢哋嘅父母因為政治觀點導致關係唔好。有好多父母都是兩個出去工作,有一些年青人容易受到某一啲嘅觀點挾持導致同父母關係破裂,衝動上街,喺香港好多父母其實非常之辛苦

唔評論。
我冇講嘅嘢,你唔好屈。

本人係反對共產主義,你就屈我係中共既狗。
"爭取共產主義(先唔講你呢句就真係老屈)"=自已想升官分享利益=話人收左錢先做野

唔覺得你同茶記阿伯同拜神婆仔有乜分別
這是我長久嘅觀察,是個人嘅分享,就算台灣都係懷疑好多香港所謂分離主義者都係共產主義支持者。
所以你咪就係屈人收錢做野囉

講多無謂
我冇屈佢收錢做野,OK?
我第三次同你講,暗示明示有人為本身利益做事=話人收錢做事
明未呀食屎大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞