[記得投all star] MLB 2022 討論區 (9)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
https://twitter.com/GarysheffieldJr/status/1542261950536728578?s=20&t=ffX4LxlIUDs_PrC4bNilcQ

呢單真係慘
自由人根本就唔想走
依家要綁喺道奇6年
Yankees= hr teams
健康就係
Judge 幾時驗尿
成隊都係
特別係stanton
老老實實 如果咁既態對球隊是唔是好事
Only Hr but Hit好少
好似變左一冇全壘打即輸咁
但班人唔可能成季都Hr
only HR but hit好少會變成好多solo shoot
咁就要睇投手表現
又或者係咪真係咁好彩枝枝hit都壘上有人
但係clutch hitting呢家野係最難sustainable
成季流流長宜家咩態其實都無乜參考價值
佢想留勇士

而家我對佢有啲反感

自己簽約冇諗清楚?
宜家傳係 Close 隱瞞勇士 final offer
根本唔係自己有無諗清楚問題
係想諗都無得諗

不過呢單嘢我唔想跟車太貼住
Casey Close 唔係咩 rookie agent
佢算 MLB 最 top agent 之一
呢單嘢係真佢都幾大鑊
唔係呢個問題

係Freeman 開聲個下公開祕密唔應該講出嚟
令躲迷反感
你話佢擊球擊到好似castellanos咁就話
都仲係超過300擊球率,差唔多900 ops 有乜感好反
黎緊六年佢都會係躲,唔通對勇特登hea打咩
冇咩反唔反
Gallo同Torres近排食咗屎咁
講真我有少少信係真
如果唔係Freeman係Atlanta唔會咁Emotional同埋即炒條友
twins仲放emilio pagan出去對guardians係咩玩法 連炒4場
因為有時真係唔撚信會連炒4場
大谷5局90球應該收工
又燒牛
大谷仲投CLS
其實隊友值得信賴 已經可以換投 下下都要大谷投百幾球 真係好擔心佢嘅身體
Bullpen 會輸返哂
5.2局收工了
得2分真係大機會出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞