[記得投all star] MLB 2022 討論區 (9)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
First Save
咁都要食負皮
天粉眾多
Trout 大谷粉眾多
好正 好耐無見真打交
水原都好正 係咁係後面拉住大谷
天使粉多數低質
代表唔到咩?
成個baseball圈恥笑緊天使依隊垃圾波咁囉

好彩世界上仲有班理性既天使粉
其實天使最 soft 係特登搵個 rookie opener 郁手
報復黎講真係好 weak
想 send message 又要淆驚無咗個 starter
個個投手都話自己手滑㗎啦
預定 rotation 係 Suarez 先發
臨24小時換個「緊張」嘅 rookie opener
第一球 throw behind Julio
要報復都要驚無咗個先發特登搵個新仔上黎咪係俾人笑嘅地方
Trout無HBO wor
almost hit然後知Swanson控唔到IBB
almost hit都計就咪撚打bat la
咪就係做得柒囉
玩得報復就 retaliate like a man
又要報復又驚無咗 Suarez 咁樣推個新仔出黎做嘢
咪俾人覺得 weak ass
唔止
仲要掉唔中人俾佢第二局掉多次
想send a message都做得特別柒
仲要send Rendon出去打交因為知佢suspension 唔matter
真係太鼓人level既低樁
個home ump係3A上黎頂vacation位
水手 扔Trout 今日咪扔翻水手囉 不嬲都有潛規則嫁啦

你一球我一球咪算囉 走去人地到開片唔知做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞