[記得投all star] MLB 2022 討論區 (9)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
水手要衝啦

衝出黎了
你覺得Swanson喺9局下1分差係特登扔Trout咪你講曬
重要下棒大谷已經有HR過
你染左啦

咁天使扔第二個觸身做乜

要扔就be a man出個SP啦,全世界都知天使唔夠牛玩opener
https://www.youtube.com/watch?v=QFUawXZhnlc

低樁天使垃圾隊
仲撚衰過太鼓之達人

"潛規則""你一球我一球"
Nevin全家幾時生癌死
咁撚巴閉唔洗搵件細既扔人啦
洋基廢到
依加坦隊都刷唔到
https://youtu.be/OOhnXZZi988

比人投Inside High就嬲嬲豬
比條片你睇下比人兇inside high要點樣正確報復方法

你預Trout呢季應該大把呢d波
原來呢個位真係會搞到佢frustrated
仲問追住嚟投
季後賽先燈啦好嘛 你慌死洋基會好似舊年lolmets咁咩
會啦大佬
同埋啲先發開始無力了
呢對洋基上限可以好高
但是但2個受傷或者爆炸就會萬劫不復
吹緊風買Luis Castillo
呢隻太撚貴
[情報] 天使、水手禁賽結果出爐
天使方
天使教頭Phil Nevin = 10場
天使三壘Anthony Redon = 5場 (傷癒後服刑,即日起7場不能坐在板凳區)
天使助理投教Dom Chiti = 5場
天使投手Andrew Wantz = 3場
天使投手Ryan Tepera = 3場
天使投手Raisel Iglesias = 2場
天使板凳教練Ray Montgomery = 2場
天使翻譯Manny Del Campo = 2場
天使捕手教練Bill Haselman = 1場

水手方
水手外野Jesse Winker = 7場
水手游擊J.P. Crawford = 5場
水手外野Julio Rodriguez = 2場
Winker比人扔仲要停7場
真係比人攬炒到
屌你老母天使狗
唔計佢衝dugout
佢推開ump同啲fans都夠哂理由了(上次唔知邊個淨都兩場)

最慘係Iglesias同Julio, 兩個乜7都冇做都要禁兩場
一局兩單catchers interference
A’s catcher兩次妨礙打擊
佢主動郁手中硬
重點係 Nevin 10場
It's telling how the league feels
以後睇洋基睇6789局算了
洋基都係反cup咗
屌 我既救援點冇左
我要sv呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞