[#Lukwhosback] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
今日推得咁快 係咪有咩重大消息?
尼馬要玩嘢
施華stop閪到佢咩

巴西總統都攔唔到佢啦
|轉會消息

記者Santi Aouna:法甲尼斯想租借門將阿列沙巴拿加一個賽季

記者Antonia Vitiello:AC 米蘭正談判薛耶治的轉會,他們想在夏天租借球員;談判的價格是500萬歐元租借費 +2000萬歐元買斷選項

名記Romano:Boehly 正研究車路士簽約列斯聯翼鋒拉芬拿的可能性
佢今年咪係巴黎跟普sir鳩搓
其實巴膠會唔會賣唔番走
Sterling vs Raphina

你哋揀邊個
不過我真係諗唔到尼馬拎住呢個人工可以去到邊隊
sterling廢極起碼都高raphina 半班
簡後者既自己去驗腦
拉芬拿
一樣價錢嘅話要後者會好啲
明明尼馬跟過杜狗入咗一年歐聯決賽
點解會講到完全唔夾杜狗咁
Welcome neymar
等睇屁馬跪求包皮收留
條友似反杜反上腦,咩都要搵個位嚟入杜狗數
一定rap 人工平一半 靚仔啲 25歲有得進步
250哥狗教完都咁柒 跟杜狗我驚佢仲廢過椰
HaFun 60m
丁力 60m
著名記者:〈盧卡古交易細節〉盧卡古借用費為800萬歐元+400萬歐元的附加條款,但附加條款和盧卡古表現是無關係,完全取決於國際米蘭的成績,例如贏意甲冠軍等等。盧卡古會降薪,他下季將降薪至稅後850萬歐元,車路士慳了薪金,取得借用費,就是這樣

〈盧卡古拒絕國際米蘭外的所有球隊〉在談判中盧卡古親自和Todd Boehly及杜曹接觸,車路士對他說,是不是等等其他選擇,例如巴塞,或拜仁?盧卡古立即表示拒絕,他指定加盟球會,只肯重返國際米蘭。車路士內部瑪蓮娜等人希望留下盧卡古,再看看能否有其他解決方法,但Todd Boehly希望讓他走,所以結果就是如此

https://bit.ly/3tSs1yc

西女人:做緊嘢做緊嘢
Todd狗:你同盧狗一齊躝!
Lukaku has eaten breakfast in the morning🚨
終於英超唔洗對住賤種文尼
Todd狗咁撚果斷
竟然開始接受到丁力
TRUE✅
迷盧狗係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞