[#Lukwhosback] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
食屎吧 車狗們
想睇火仔可以忍到幾時唔放負
佢係矮但係彈跳力好
所以爭頂好好
佢好似係西甲爭頂成功率top1top2
爭頂成功次數top3
所以身高並唔係好大影響

閪維爾今年係西甲失波最少
佢亦都係隊內全季評分最高嗰個
佢一定係功不可沒
所以對佢幾有信心

你估求其搵條友可以喺閪維爾
同法國國家隊立足到咩?

又有人話苗死矮仔
唯有再重申多次
苗真係矮
冇衝突喎
咁佢真係矮
撐杜狗!
支持你!
支持杜狗!
支持Todd狗!
連登車狗: 快去rm
Not agreed yet.
快手續rj派定心丸俾車迷啦
驚賣唔到靚價
簽完過兩年都係去rm 不如而家就去
Andrea Berta has already been linked to the sporting director role at Chelsea, while the club are likely to make an effort to find out the plans of Michael Edwards. Chelsea’s former director of football Michael Emenalo is out of work.
The Athletic: Raphinha情況:

-阿仙奴開價已被列斯聯拒絕
-球員希望加盟巴塞或車路士
-熱刺同樣有興趣,但唔係球會首要目標
-車路士曾經打探過情況,但及後無任何跟進行動

https://theathletic.com/news/leeds-reject-arsenals-offer-for-raphinha/YLP0z6rEIfM2/

執冧咗佢啦
Todd狗搞完盧,依家先開工
拉+丹
死黑9阻撚住哂
正路喎 佢都唔係first choice
我都撐佢買人架喎 姐係同一陣線啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞