[#Lukwhosback] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
一向都係球迷急而管理層唔急

唔緊要喎,成績差就炒,炒完又有返成績,入咩垃圾都係西一年另一年有盃咁
Interest FC
Todd又話唔想hire&fire
西女人一撚定係拖足大半個轉會窗 最後可能賺多幾m 但係就因為條賤種份人工未解決到 拖慢晒簽人進度 繼而影響隊波嘅成績
唔會有人黎 希望大家清醒下
兩個中堅都冇六呎
杜狗應該真係覺得250>丹
發覺250再廢d岩佢
丹=玻璃+冇英超經驗
250=英撚passport +英超經驗 (不過係哥狗啲屎)
其實都係放風 一輪呢個 一輪嗰個
個個都係no talk no action
得rumors
請咗Michael Edwards再加big data
都係no bid
Michael Edwards reject咗first offer
未賣盤果陣又話要搞搭賣盤先可以傾買賣人
搞掂左 又黎整單黑鳩扭計事件 而家搞掂傾好左
都係繼續no bid fc
點睇萬眾期待嘅todd一樣唔識multi tasking
Rap

Ake

心滿意足
苗同Ake一齊打中間比人爆得仲勁過 3頭地鼠果期
兩個中堅都冇六呎

利狗CB: vvd 193cm, Matip 195cm, Konaté 194cm
鏝狗CB: Rúben Dias 187cm, Laporte 190cm
阿狗CB: Gabriel 190cm, Rob Holding 189cm
熱狗CB: D.Sánchez 187cm, Eric Dier 188cm

連登車狗: 178苗 同180 Ake 已心滿意足
所以no bid fc就係本質
無論喺咩context都不變
根本就窮撚扮有錢,有錢一早傳幾日已經done deal,而家十足十d咬老綜既沖入去名牌店度試衫問價咁,試完走佬
理性討論 下面個3pair高都唔見得勁
勁d果d矮d
Romero 同 White
但都高過Ake同苗
理性討論 勁唔勁係一回事,中堅夠高係基本要求,連米8都冇真係收得皮
Prefer 250 over demsick ball帝
追車含都唔會好
我覺得2個都要晒都合理
一個左邊 一個右邊
走盧+走雲/椰/美是但一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞