[#Lukwhosback] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我想講意甲各位都係乞衣
搵返撚伯做director
Welcome back!
我要甘sir。
呢三個帳面計車仔都有賺喎
王子祖兒最後喺你哋度都係白逗人工姐

國米呢一個鵰一野撚到你地帳面冇20m喎
甘奶迪?
甘道夫:u can not pass
甘賓比。
我係食屎狗,我最鐘意食PSG啲屎。
你係咪基哥黎 成日擺左擺右
王子 艾辛都用到盡先走 走到根本就係雙贏
盧狗係柒左佢都未撚出過力就話要走 錢唔係冇 我都算 屌你搞完25訪問又搞今個轉會窗
唔駛嘈,我哋周圍乞人收留黑奴最乞衣
周圍乞人地買棄將
然後話人乞衣
有周圍乞咩
主人獹一早欽點左
乞求國米施捨8m俾我哋
我不嬲都冇屌過杜狗教防守廢
炒人都炒唔到
有冇咁低賤
手機俠續約
又死一件法國柒龍珠
|轉會新聞

丹比利:多方媒體表示真正提供報價的只有巴塞。車路士報價停留在口頭階段;他的薪酬被認為是一大障礙。而且相對上藍軍對史達寧的興趣會較大

古迪:瑪蓮娜的離開令古迪的交易放慢,但藍軍仍是最有可能的下家。另外,消息人士指出車路士很可能尋找具有英超經驗的中堅,這也解釋了上周出現的阿基傳聞【 Will Faulks】

李察利臣:已經成為車路士的收購目標。他的"邪惡的個性"吸引藍軍隊內的一些球員,他具有的侵略性和堅韌是一些球員心目中的關鍵因素,他們認為他可以成為球隊的關鍵簽約【Andy Dillon】

拉芬拿:列斯聯已經對所有對拉芬拿有興趣的球會明確表示:球員可以離開,但轉會費至少要6500萬英鎊【Romano】

哥路斯:朗斯簽下昂熱的Jimmy Cabot作為哥路斯的替代者,現在他們願意接受車路士&馬體會的報價,850-1000萬鎊的價格足以完成轉會【Ryan Taylor 】

史隆拿:瑪蓮娜的離開減速了談判,其他球隊在等待車路士的狀況是否會對談判帶來影響,正在等待"機會"【Romano】

睇來有排先登雕

掃走lkk呢個一線球星都係德政?
事實佢係一線球星

但你點估到佢半年就話想番國米咁賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞