[喵勇大戰]P.League+討論區14

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
仲有6分鐘見到辛特力5犯即刻心諗仲有得打,轉個撚頭同我收起法獅
Perry jone咁廢
人地讓咗一隻鬼
其實雞湯最大嘅問題係想人人有功練,個個都輪住落,常規賽就話姐,屌你季後賽都要輪住出,擺撚到明肥輝就係唔撚掂喇,唔知係咪比面佢前隊友出佢咁撚耐
第三節4分19秒,林志傑命中外線後,將雙方分差拉開到6分,攻城獅教練林冠綸第一時間也叫了暫停。

暫停過程中林冠綸對於球員的表現非常不滿,大聲吼道「他X的,為什麼你們一樣打完了跟我說"Sorry,Sorry"回家了拉,X的。」
條垃圾又怪教練
球證
喵喵真係好撚嘔心,成日扮受害者
大條道理咁賴球證
冇人問問題,笑死
冇人想聽你地廢up
完全睇唔明佢點拎最佳教練 比其餘三隊求其一個都make sense好多
抵啦 做到個格咁柒
對內就屌自己球員叫人翻屋企,對外就賴球證
從來唔檢討自己
大麻憲今場咁好 下場應該柒
原來根本無記者去問
勇士場場手感都勁好先誇張,福祿壽加兩隻鬼勁穩定
Perry jone好廢吓
場場本土都交足功課
其他唔知 啲三分冇咁準掛
新竹街口攻城獅球員陳堅恩今天(23日)在對富邦勇士之戰,第4節遭吹判技術犯規,本季特殊犯規已累積滿6次,依規定將罰款1萬元並禁賽1場。攻城獅總教練林冠綸賽後表示,陳堅恩只是去勸架,直呼:「看不懂裁判尺度」

林冠綸賽後對於裁判尺度發表看法,他說:「我不是中華隊教練可能會被罰錢,但我也要說,這2場我看不懂比賽尺度在哪。」林冠綸指出,林明毅比賽中摔下來脊椎受傷、宋宇軒眼睛瘀血,「我們球員在場上經驗比較差,吃虧可以接受,但不能接受的是,在球場上被攻擊頭部。」

勸交都講撚得出 好心啦
富邦開賽唱名介紹球員時,不見林志傑蹤影,直到第2節開打前他才現身場邊。富邦總教練許晉哲解釋:「志傑賽前習慣有吃止痛藥,他之前也都有吃,但不知道為什麼今天吃完過敏,整個臉都腫起來、起很多疹子。」

許晉哲說,當時全隊都嚇到,趕緊跟醫生聯絡,吃退過敏的藥,「第2節等到他熱身完,可以了才讓他上,但他打完臉還是紅紅的,很不舒服,比完賽就讓他趕快回去休息。」
志傑真係生涯倒數,應該打埋下季退?
佢咁嘅狀態打多兩年都得
彷效文誠咁常規賽出10-15分鐘
季後賽發力
真係睇人
可能家庭 傷病都足夠要佢今年就退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞