Figure 討論 (118)日元跌 舖頭開訂價錢唔見跌

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
張單有人要?

訂貨個陣個定價應該貴過而家買日版唔少
又貴又慢

唔想做就唔撚好攬埋黎做

垃圾萬信
中sad售後send email仲要直接冇視
send左三個月都冇回覆
係FB大賣膠group見到,係咪老翻嚟,係我就port佢老母
原本幾有興趣
見到咁可以慳返
男女身形外觀合體
係, 訂價1180, 日森連埋運費先係1050 張單原價放有人收, 前排見人放貴2舊都有人要
左邊個盒應該假
呢個造形加柳生敏之好似得later出過
個盒係米白色

中間個盒冇sunrise証紙 有D可疑 見人地po盒見有証紙
邊個gp
動漫人物 PVC Figure 交易區 (香港)

個post好似冇左,定舉報完我就睇唔到個post
唔覺有呢個post 應該冇左
岩岩見到日森連運只係1000 , 上面位巴打可以諗下, 張單放左去 , 見有人放1500都有人買, 想掃幾隻番黎賣
https://www.amiami.com/eng/detail/?gcode=FIGURE-119395

見到AMIAMI有現貨入左隻
計埋運費應該唔洗1千
我冇訂到都想入現貨
差少少入左
上星期見到有facebook有人放千5千6都有人要左
千五千六都接真係誇張 之前係日森訂咗 不過顯示連運要千二 都係七月頭先運到 之後就收咗人地張原價單 點知七月幾都未到 宜家兩頭唔到岸 以為原價買到 點知都係要等
不過公道講句

隻野2020就開訂

邊會諗到會日元大跌+轉代理遲到貨

我手上仲有四張孤仔單

late期貨
唉~隻英梨梨係香港訂點知遲發貨 之後隻修女係亞美訂連款都未有得補 兩隻人地都已經玩緊 真係訂邊就遲邊
修女你單獨出貨

6月尾出 亞美擺落去7月

搞到我同鯊皇黏合單出貨
亞美修女係標七月發貨 之後隻雪乃結衣都係七月 希望可以兩隻一齊出貨
呢隻現貨開箱真係造型幾正
我諗好多人睇完都想入
師兄訂完都自己捉蟲冇計
原價記得好似都係1100左右
見到成疊單喺香港訂貨隻隻貴日本現貨一兩百, 又遲到
下半年仲有十幾廿張單未到
真係睇見都心痛 ,荷包肉赤
真心靚 等兩年都值 不過原價孤仔1050 出面放千六千五就誇張咗 宜家唯有再等下 都兩星期應該差唔多到 係亞美買連運都係差幾十就算啦
宜家真係唔再香港訂 一嚟上亞美訂又唔使俾訂金 到時出貨可能仲平啲 二嚟啲女越出越靚 訂咗之後又出隻靚嘅 好似萊莎咁 越出越靚 係亞美訂幾個制就可以取消 又唔使煩賣張單 隨時張單都要自刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞