Figure 討論 (118)日元跌 舖頭開訂價錢唔見跌

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
收藏品嘅野一去就好難搵得返,付出少少就可以獲得快樂,快樂就係咁簡單,人生苦短及時行樂!
炒咁高真心痴線,當買少隻
4皮野 ok 既
有冇大佬可以解答
amiami隻alter 綾波麗寫住:

This item is sold exclusively at EVANGELION STORE and AmiAmi only. *Due to distribution restriction this product cannot be shipped to the following area: Japan, China.

係咪即係冇得自己買
要搵舖頭買
AMI港獨 佢唔送China 但送Hong Kong
如果唔送Hong Kong 佢會寫明唔送Hong Kong
你落order時地址寫香港 佢都會同你講唔送Hong Kong 唔俾你繼續撳
你撳到啫係佢會送

To LOVEる-とらぶる-ダークネス ララ・サタリン・デビルーク

PVC製塗装済み完成品
1/7スケール
全高:約23.5cm(頭頂部まで約22.5cm)
原型:にゃばー
彩色:江幡
製造:AMAKUNI
発売元:ホビージャパン
価格:17,600円(税込)
2023年6月~7月発送予定
受注期間:2022年6月27日(月)~9月29日(木)

好似幾正
正過夢夢
唔該晒師兄
AMI好波
momo 嗰隻塊面太包
呢個舞孃系列要成熟D先carry到
momo,小暗出左都唔係咁啱feel,我都冇入到
尼隻lala見到即刻 訂咗
G
頭髮可唔可以做好少少
唔送china因為bilibili代理,所以佢唔會送。香港bili個代理範圍唔包含所以送
唯一從良 (好似係)
咪又係G

真機娘

可以換武器幾好玩
有冇人知amiami有冇得要求延長deadline
有隻野deadline 6月30
但因為信用卡問題想7月先比
唔係限額問題, 係D優惠之類既問題
七月再買其他野
咁乖乖地比錢算
小分享一下 差梨梨就齊

我個隻仲未寄到香港,個立牌唔擺埋出黎
櫃細 無位擺
到左

三白眼ちゃん illustration byED
■PVC塗装済み完成品
一般販売(完全受注生産)
■1/6スケール 全高約170mm
■台座付属 差し替え用パーツ付属 (髪・顔・ボディ)
角パーツ付属
※各種パーツの着脱は自己責任のもとで行ってください
■原型製作:トモゴマフ
彩色担当:村正
■価格 27,000円(税抜) 29,700円(税込)
■2023年1月発売予定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞