Figure 討論 (118)日元跌 舖頭開訂價錢唔見跌

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
同你掉轉 之前就係貪佢夠肉先訂

https://fnex.jp/i/280
可動,等身大
請問迷你倉有冇話邊間平靚正?好多隻想要同慣左keep 盒,但冇位
荃灣 觀塘搵
有冇邊間官理好d,之前時昌著火都驚驚
而家好多做足安全措施
唔過兩米
最近先睇輝夜姬,而家中哂毒
明明平胸女點解可以咁正

商品名稱
海野幸 兔女郎Ver.
作品名稱
杜鵑婚約
製造商
KADOKAWA
分類
1/7比例模型
價格
19,800日圓 (含稅)
發售日期
2023/03
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/7比例模型・附專用台座・全高:約234mm
原型製作/色彩
松田Model (Fundoshi)
製作
KDcolle (KADOKAWA Collection)
販售商
KADOKAWA
販売元
Good Smile Company
建議你搵近自己或者方便去到嘅地點, 大過價錢考量
間間d價差唔多
唔係連鎖,只係地區性有幾個倉個d會平得多

今日禾想鳩嗡下賽車搓陰

簡單介紹下呢隻搓陰

呢隻搓陰係還原杏仁豆腐老師既2019年賽車搓陰插畫

首先檢查下小褲褲,白色

頭髮有還原到漸變既效果

心口既水著唔係畫係皮膚上面,而係有實身,用膠造既

眼睛既位置為左就返表情 隻右眼其實唔係完全正l,而係偏開左少少去外側
令到隻搓陰變到有D角度限定先好睇,算係小可惜既地方

個人最鍾意既地方係衣服設計
雖然呢套睇落似賽車女郎衫
同傳統賽車女郎既衫有好大分別
呢套衫係水手套mix左水著
但係配搭出黎既效果居然有賽車女郎味
不得不佩服杏仁豆腐老師既設計力
而且留意返,呢套衫唔係照搬一般水著
杏仁老師將水手領既白領變左做交叉線
而裙更加巧妙咁做左兩層,變得更加好睇
老師都不忘加幾朵小菊去做陪襯

整體而言係GSC例牌既高質作
由設計,動作,上色都好高完成度

左邊頭髮仲送多一個小座座起頭髮
但拎走個座都根本無問題

我自己比呢隻搓陰95分

你地唔好走去數有幾多隻飛雞杯
係咪錯覺
我覺得對眼分太開同過大
合眼隻眼係正中,但打開隻眼係有少少偏外側 再加上眼球向外 更加有係外面既感覺 覺得打得太開好正常
大就唔算就大 只係一般萌既level 廢萌仲大眼D
樓豬pin this
Ok thx
都係既,但感覺連鎖好似有保障d
之前租左個30尺唔過兩米1600蚊
而家租個70 尺 普通office 3000蚊
連鎖會比較易搵d資料同comment
另外個個場嘅配套都相對統一有參考性
但出事上黎就咩公司都係一樣
不過呢方面我覺得都次要,我用搬過唔同倉試過唔同模式,經驗上就以下幾點要諗
地點方便性

存取方式:
1 俾keycard黎入倉再自己搵返個櫃
2 都係俾keycard黎入倉但只有訪客區可以行,櫃要事前預約先拎出黎俾你,平時收埋係倉入面
3 入唔到倉, 租佢d箱放你d野, 存取會按次收錢

倉嘅設備配套,會唔會太陽射住,濕度溫度控制之類

最後先係價錢同plan,通常有得同sales講價

最簡單你搵晒你個區嘅倉出黎約時間睇多幾個場
我個迷你倉=樓梯底

最近打爆左要清下先
而家9成9係寫KD Colle
佢唔話比你知邊個代工
屋企大到有樓梯
真係PIN左
細屋
Gura隻pop up 好似幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞