Figure 討論 (118)日元跌 舖頭開訂價錢唔見跌

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
輕鬆自立
好彩你有門
全部冇座嗰啲都係自立?
個口含住隻棋,我覺得好撚肉酸
決定放返膠達出去 留番啲位擺囡囡算
上年衝動追咗十幾隻metal build都冇開得幾隻
少一隻膠達可以擺多幾隻囡囡
用隻wing補少少換番隻eruru 返屋企

有咩膠達放
白雪姬,突擊,獨角獸,00
唔知點解自己擺pose但係有種膠味
擺極都唔好睇
我又唔想一隻隻擺喺度罰企, 擺得好睇又嘥位
留返隻突自同命運算數

商品名稱
藤原千花 裸腿兔女郎Ver.
作品名稱
輝夜姬想讓人告白 —超級浪漫—
製造商
FREEing
分類
1/4比例模型
價格
27,500日圓 (含稅)
發售日期
2023/02
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/4比例模型・附專用台座・全高:約360mm
原型製作
FFREEing
發售商
FFREEing
販售商
Good Smile Company

商品名稱
初音未來 Virtual Pop Star Ver.
作品名稱
Character Vocal系列01 初音未來
製造商
Max Factory
分類
1/7比例模型
價格
45,000日圓 (含稅)
發售日期
2024/01
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/7比例模型・附專用台座・全高:約300mm
附供電用USB線(USB Type-A to Micro-B)
*USB線連接至可供USB電的機器就可點亮燈飾。
原型製作
智惠理 (Max Factory)
色彩
彩部一路
發售商
Max Factory
販售商
Good Smile Company

GOODSMILE線上商店特典
B3透明海報
我都決定左棄MB,鍾意玩膠多啲
1/7都4萬5

係咪第一隻24年出貨膠
Max Factory 不斷破最高價嘅紀錄
之前女乳神就三萬幾 依家再加一萬
係冇獨角獸
Native 又delay
■June 2022 → July 2022
Tachibana in the School Infirmary
Fuyuko Fujimi
Nemu Otogi
Oriental Girl
Summer Memories
Ade-Sugata VI
Kozuki Erina
Love Throat
Ema Hanai
Yuki
Mimimi Inaba
Haruka Kaneshiro

■June 2022 → August 2022
Nina Sumeragi
Alice Otori
有個狗頭就係你訂左?
隻隻都成二千幾蚊, 留返嚟買binding兔女郎算
訂左中華娘
兩隻肥閪?
The shipment date for “Sunshine Cheerleader” scheduled for release in June 2022, has been confirmed.

“Sunshine Cheerleader”
June. 30, 2022

de左4次嘅 啦啦隊 終於出荷

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞