有冇人用緊Thinkware 車Cam?

211 回覆
6 Like 1 Dislike
teslun應該點配置好
係咪都係玩外置電
F200pro wifi成撚日連唔到 就算連到 down片down到一半就斷
U1000 夜晚 遠啲都睇唔清車牌 打燈打得太光又影唔到
要近距離先影得清
而且apps connection 成日斷,下下要㩒機身個Wi-Fi 制再手動上返手機Wi-Fi 好麻煩
我上2個星期裝, 負責聯絡個女仔態度都ok
其他人就麻麻哋

Btw, 雖然係水貨, 但有快相提示
U1000好似已經係市面上最勁既實cam
佢都影唔清仲有邊部影得清
行貨返代理有得update 提示資料
即係個分別係水貨係孤兒仔?
除非間鋪會肯同你搞?
以前見d人講就係,話個快相資料係代理整,所以要入元朗代理度搞
問題係個file 係咪就咁抄到出黎,間鋪幫唔幫到你搞
差幾百,你又用得著,買行貨算啦

但你揸車用waze,高德,個相機同超速提示唔係update d 同準d咩
更加唔好話d 人比錢用drivergo, wespeed 嗰d
嗯...想清潔知道下究竟水行個分別係。
講真,入元朗update 個file...有幾多人有心定期去做...
同埋都唔知代理幾耐先update 一次
用左5-6年嘅f770想升級
夜晚唔夠光架車又郁郁下
你拎部Cannon D5影都會懵㗎啦
留名跟進先
SIM? u on9?
你試吓將全部folder set返循環錄影
用緊 F770 用左好多年都未壞,係成日無啦啦提示要"格式化SD卡以保持完整"好鬼煩
好像冇咁清啦
車cam 可以插Sim 咭?
其實d micro sd用xxx endurance係咪好啲
問過sales話照計咩卡都用得,不過endurance就襟用啲喎
又咁講 有d 真係得嘅 不過上面條on9 十足十d 廢老唔識分 sim 同 sd
THINKWARE T700可以
有咩作用?
upload to cloud?

睇完應該會明些
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞