有冇人用緊Thinkware 車Cam?

211 回覆
6 Like 1 Dislike
用緊 u1000

其實覺得800夠用

最正係即時攞片入手機
如果f800 pro唔記得左wifi密碼係咪要拎反去門市搞
好耐之前買落,諗住轉落部新車用
想問Q800pro個咩 think cloud, 可唔可以放隻wifi蛋係車俾你駁住, 之後我行開咗用第部電話入app睇返實時? 定係都一定要in car你用電話駁, 開app先睇到?
假日車嘅話長火其實應該點駁電
上一部日本車 多數weekend先著車
有時星期三/四去著車都chur到冇電
要搭住電撻返著
之後索性怕正個cctv位+蚊咗電佢
黎緊換唔係日本車唔知會唔會有呢個問題
想問下Thinkware Q800 pro
其實港行同水貨 其實有乜分別?
水貨會唔會有繁中介面?
有無必要俾貴少少揀行貨? 🙏🏻
想問下ching用緊邊隻外置電
線駁長火
隻cam 有需要/泊街先開長錄囉
你抆電同唔開長錄有咩分別?
用緊Q800 pro
點火位錄冇問題
轉咗長火之後泊咗車只係錄到個零兩個鐘
有冇人知咩事 ?

-用緊原裝SD卡
-張卡夠位
-泊室外室內日頭夜晚都係咁所以唔關過熱事
-每似返到上車。個cam熄咗。睇返最後一段片都仲有12.4-12.6v電
-Setting果度校咗電池保護同12.0v斷電
其實用落真係無叮叮拍咁好 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞