有冇人用緊Thinkware 車Cam?

211 回覆
6 Like 1 Dislike
用緊1000,夜晚揸快少少都影唔到其他車車牌,街景係真係高清嘅,但問題係影其他車車牌係會矇
仲有就係,每次連咗Wi-Fi, iPhone 都要熄App再開先入到file list,有次比人hit & run條片竟然冇跌到落parking incident,反而要喺motion Detection逐條搵,加上喺app睇係冇聲,搵到傻,都唔知邊下比人撞
用緊800夜晚都有呢個問題, 除非係個對焦咁啱對準到人地車牌, 夜晚快車係會有啲矇
仲送*** 256SD card
咇咇
事件錄影資料夾記憶體不足
呢個真係佢最大缺點
好彩用咗2年都未壞
上星期去無送
我見佢個網咁寫咋喎
佢個網有寫明「韓國行貨」架,咁即係無快相提示果d
韓國行貨咪即係水貨囉, 香港行貨先係行貨呀
做生意咁唔老實
我長火,set左縮時錄影,攞車前見盞燈都有著,但搵唔到泊左車錄嘅片有冇師兄試過
我「」 住左啦...咁無喎,自己要睇清楚自己買緊咩...
當然明啦,自己睇清楚固然有責任,但佢標到咁19都唔係咩好人啦
咁佢一定有心去陰人嘅。
不過水貨平d 本來家家有求,但無左快相提醒,差幾百就唔抵囉
我都係呢間買同裝,但我有快相提示喎
我買嗰陣都冇留意係唔係行貨
我以為個分別係快相提示tim,咁如果無分別就水行都ok 啦(水貨平d 嘅話)
呢間野整coating ok. 但幫襯佢裝車cam, 啲態度180度唔同,一係唔覆,一係隔幾個鐘先覆,有一次係度舖頭聽到佢地聽個客電話問cam,問佢地啲cam 嘅分別,問多兩句已經唔耐煩叫人自己上網睇。

ps:我幫襯過3 次裝cam, 態度越來越差,應該唔會有下次。
我都係呢間裝都有提示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞