數碼暴龍玩具討論區#32

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
模型冇對翼架
唔好意思呀 想問下 訂左PB SHF 紅蓮嘅巴打們係咪已經收哂貨啦?

今次唔記得左訂 完全唔知條街有貨 買唔到
咪上個月尾
唔該哂 睇黎真係冇乜街貨買
係,條街基本上無貨,之前嗰幾隻都唔好賣、穿晒原價都散唔到,所以今次啲舖頭都冇乜點入貨。行勻信和現時點都冇舖頭賣。
上上個禮拜係旋轉拍賣好彩搵到人原價轉讓一盒,不過而家應該都冇乜可能了。
唔該哂巴打
但係隻野好好玩 希望會出埋金剛武神
真,住劏房既想玩玩具諗住大個搵錢買樓
人到中年都仲未買到間千幾呎單位放玩具結果睇左十幾年都無買
不知不覺結婚有伴侶更加無地方玩玩具,過左半世人都磨滅哂熱情

無父幹/抽唔到大公屋 都真係幾難諗買玩具
好似膠膠地?靚唔靚?
Look up靚架,同埋真係唔貴
要儲埋加布獸
希望出哂8隻
至少哥瑪獸同比丘獸都要出先過其餘兩隻如果唔係斷line又冇佢哋兩個份
sad but true
斷line前產品排位:
亞古->加暴->巴達迪路->甲蟲------------->巴魯?......斷line
又恰9比丘
明明01名義出又得,DS名義出又得,就係唔出

https://www.toy-people.com/?p=69868

之前位無土地問題嘅巴打好似想揾亞古獸?
同病相憐
知唔知邊到有貨?諗住佢好似之前咁周街都有貨
紅蓮有幾何出呀 10年前呀
呢隻難得出得高質
唔係太鐘意原本隻珍珠灰 改做淺藍白漸變
btw呢隻先係真正既紅蓮騎士獸

Diunei唔好咁痴線啦
Ps 好撚靚
有無人評價下呢個DXF系列, 風格同人物細節都似都同GEM差唔多, 但呢隻平GEM一半

https://up-next.com.hk/collections/new-arrivals/products/dxf-digimon-adventure-adventure-archives-taichi-agumon
動漫展睇過實物,上色冇gem咁好,亞古獸個嘴好似裂左咁,但勝在有場境,同gem個set炒到好q貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞