數碼暴龍玩具討論區#32

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
gem都好撚大隻
新手,想問呢隻訂唔訂得過,定睇左實物先
影黎睇下?
對奧米加真係麻木曬
屌你老味又出奧米加
400mm 屌, 點買.......
megahouse戰暴之前都係250mm左右
齋出人仔都可能會買
奧米加真係太多
GEM奧米60cm笑而不語
大家等候已久嘅情報嚟喇!真係睇咗好多次啲資料同聯絡咗bandai確認某啲資訊!希望內容豐富得嚟又夠精簡!

如果想討論就喺VB討論區討論啦,我會好快回答大家!我個post主要係畀大家用追故模式,所以係唔會喺嗰度回覆大家架,多謝一直以嚟嘅支持!!!

迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台
https://lih.kg/sEavGCX
#560 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
香港應該冇實物睇架喇
訂咗再諗
講真依兩隻人仔已經值一千蚊
我既意思係定係等11月有現貨睇左人開箱先
有道理
到時都冇得訂架喇,只可以衝現有錢都唔知有冇貨

過往經驗奧米加好少囤貨
咁姐係巴打建議而家有得訂就好訂
我已經錯過咗好幾次,到而家都好後悔,嗰時冇錢買咁密,搞到個收藏表少咗一隻嘢

而家有錢發誓一出就買

數碼暴龍唔同其他版權,目前掌握大權嘅bandai唔係親生阿媽,2019年先收購數碼暴龍親生阿媽Wiz,所以自此啲產品通常係吸血型,冇利用價值嘅時期就會投閒置散,活力手環就係一個好好例子:用數碼暴龍捧起其他動漫

忠吿:數碼暴龍有就好買
等錢洗等下啦
實有亞版同埋你搵下eva個啲依家咩價
呢隻未舉劍都40,加埋地台舉劍過80吧
其實一定買得過 數碼暴龍冇出過咁撚大隻可動
魂限唔同通販,無得同之前D死貨通販比
但呢隻應該有港魂訂
呢隻最高係75cm
奧米加獸博物館
但Dynation 呢個系列次次蟹
Eva次次都減幾舊蝕放
兩隻上色人仔見到嗰下即刻諗起細個係戲院睇戰爭遊戲個感覺
當年未見過一個角色出場可以咁型咁感動,所以見到Bandai 肯出埋上色人仔重現當年嗰幕真係好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞