[±0] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1763]

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
謝狗啦 DNA
會唔會係以前組荷蘭幫個卡達朗
包托利斯做咩咁多人J
得一季好波
Winger
下季又係牙朗一個單箭
pau 定 白lin/龜 你自己揀?
咁佢話留福狗呀嘛,又唔撚打翼,真係想睇吓坦sir點樣醫佢個腦
福唔賣 西維爾唔要馬狗要返黎 仲有加拿祖
翼就買多隻 加埋辛祖 易拉架
當佢係曼聯完約,下一隊簽佢既真係要張約要以超低底薪,再以每場既跑動距離、衝刺距離、xG、chance created、入球、助攻呢啲去計佢既獎金去出糧

呢條咁既撚樣,真係睇咁多年波,從來未見過一個曼聯球員可以懶閪到佢咁
🚨💰 Torres has a £55m release clause in his Villarreal deal, though United are keen to ensure they pay closer to £45m for the player. [GraemeBailey] #MUFC 🇪🇸

📥 @Manchester_Utdfc

左腳用波型中堅
Barça president Laporta to lesportiucat: "Frenkie de Jong? Yes, we have received proposals. But he has great quality, we think he should continue at Barça" 🇳🇱 #FCB

"Selling players? Right now, everything is open. In this case will depend a lot on the issue of Fair Play". #MUFC

📥 @Manchester_Utdfc

撚狗
自從冇左件九號就閪撚到依加
佢一向都唔係以跑動同work rate作賣點
隻派飯有腦癌
醫唔好嫁喇
35 M euro = 30MGBP
到時係咪用位置黎分白line定托利斯?
佢直接去全職派飯啦,唔撚好再比曼聯同足球耽誤佢係慈善上既工作了
專做慈善同寫書好啦唔好踢波啦
踢波吃力不討好又要比人日屌夜屌
返黎曼 un un 腳收 25萬磅一week
約滿應該會退休
福狗唔係曼聯球員同PR𨶙有人理佢
踢水晶宮出道嘅包保無人會吹奏佢咩世界級潛力
明明就係強化版馬捷達食正曼聯低潮條水廖化作先鋒

講慈善沙夏都成日派飯仲每個月捐10%人工
馬達都搞個common goal 拉攏球星一齊做慈善
格狗當佢係曼聯既比利,之後負責傾續約既人就開張25萬鎊一星期既約比佢,踢咗咁撚多年得咁既入球數字,講真,佢依家份糧既一半我都覺得比多佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞