[±0] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1763]

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
琴晚5x分鐘都爭d出事啦
好彩伊班尼斯回得快

傳炸彈 鳩清波 亂送角然後失埋
完全垃圾既控球
國家隊練波攬炒埋宗師
繼續留底我地死得仲慘

https://www.premierleague.com/news/2633198

迪基亞有兩球撲救入選
請支持迪基亞
Pau Torres would be open to a move to Manchester United this summer. Villareal would be willing to negiotate on a fee for the defender this summer [Fabrizio Romano] #MUFC

📥@Manchester_Utdfc

Welcome
成堆幼幼等緊上位
Rensch
Ihattaren
Brobbey
Daramy
Regeer
Martha
起碼跑得快先啦
嗰下搞到美欺嬲咗
https://youtu.be/jNiDYS1fttM

我好似聽到柏大爸話ddg係曼狗

6:45開始聽
又陰啲陰啲反蘇
感覺? 今季出現左好多次喇喎
前面有全盛馬迪+hehe踢鳩縮足球, 屎波剩係大腳清都出撚哂事

叫佢踢高位柒得仲勁
其實去到宜家仲怪個領隊買錯人有咩意思
咁多任都有買錯人
咁究竟係球會個scouting同買人都有問題
定係單純係領隊問題
哥狗呢幾年由阿古路/無鋒陣,順腳/逆腳翼,4231/433/3中堅都玩過,俾你講到主要得一種
跑得快我搵保特返嚟踢中堅啦 又夠高
同埋前任領隊買嘅人 後任領隊啱用係好彩 唔啱用好合理
摩買落既 山狗同Fred的確唔係摩想買既人
比佢博到一場之後再咁樣出都已經唔WORK
兩個殺人王
同麥龜比姐當然屎波都唔係好
位置感果d都係同隻龜差唔多 係轉身 同速度好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞