[±0] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1763]

1001 回覆
6 Like 9 Dislike

Anthony Ronaldo Sancho

FDJ SMS Bruno

Blind Varane Pau Timber

DDG

羅馬廢左好多年啦
琴晚傳嗰件華西龍咩料
又係啲範圍大既用波型龍?
上年排第7 今年洗咗成億排第6
睇下下年摩二咩料囉
嗰比喻擺明係講緊摩佬係隻一班馬啦,而歐協聯以摩佬嘅cv同呢隊羅馬你都唔可以否認係某程度嘅屈機啦

但講緊成場決賽甚至成個歐協聯進級過程咪就係佢呢20年教波生涯嘅縮影囉

早段偷到1/2粒>死守讓控球權比對家睇下有無反擊打>偷到雞做保長

人地把握力差你咁做咪ok囉,好似佢係曼聯摩2季對阿仙奴咁比人33射16中龍但結果贏3:1;但到摩3季比利物埔36射贏3:1結果咪要執包伏走囉

係咪唔記得佢對住西維爾16強收皮,揸住熱刺對克甲16強都收皮
Roma今季駛成億係買咗7個借咗兩個
成隊波叫啱啱砌到隊形出黎
論質素其實只可以叫有力爭歐聯位
其實我覺得依家隊羅馬都無頭4料
國米 A米 祖記 拿波里
我覺得只係夠同阿特蘭大坐5,6望4
Ajax慘到
下年應該成隊唔同哂
Selling Club係咁啦
前幾年咪又係全部賣曬
人地可以做到隔幾年就出到新一批潛力股呢個咪就係原因之一
佢去教提子衝世盃好過係歐州聯賽畀人撚
臨場還好啦 夠薑收起2個防中玩四大尖刀
好多人唔記得ajax有個名叫歐洲兵工廠

回家吧摩daddy
哥狗,高普係撚得一種戰術
教練生涯,摩連奴執教過波圖、車路士、國米、皇馬、曼聯、熱刺、羅馬等球隊,在大部分的球隊都獲得過冠軍,除了早期在賓菲加和萊利亞以及在熱刺未奪冠。在2002年接手波圖後,他只在熱刺未能奪冠。

我地咪差唔多,教曼聯之前好似教每隊波都拎過聯賽冠軍
伊巴淨係係廢聯拎唔到聯賽
其實羅馬美國佬佬細係fully spport佢,成個管理層同佢合作得好好,對佢黎講呢一刻係羅馬工作滿足感一定係最高。
起碼唔洗係英國比啲傳媒jer住哂
咁佢去到邊都比人jer啦,避唔到

大佬寧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞