[±0] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1763]

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
咁撚bias 歐霸就mickey mouse cup , FA Cup 就唔係杯仔
你真係on撚9,唔撚識野到咁
FA cup一向都係大盃黎啦柒頭
唔係當年點解猁比人話Mickey mouse treble呀
點啊fuck boy 等睇你食女
一向英超, fa cup同歐聯先叫三冠王
D柒頭無知到咁
咁佢過到嚟唔代表一定冇心踢嘅
但係問題就算買個平平哋都要啱用㗎
唔啱用咪又係洗咗啲冤枉錢
點呢給力狗。
單刀入歐霸就唔洗輸西維爾啦
真三冠幾時會計歐霸呀傻鳩
更狗連改名都回塘
特登
本身想用Kazuha
而家班迷摩連歐協聯入決賽都打撚晒飛機咁

當正係歐聯
其實diumar都你後期都v92不和先亂黎
本身落場都有畀足貨既
假設fdj肯黎
以佢同坦克關係應該唔會搞到咁既
點呢更狗
佢地會好意思提當年幫我地拎三冠王
Community shield都當一個杯真係醜到
咁講法椰子係咪又計一冠
本土盃賽fa cup一向有重要性
所以早幾年我唔會話雲加拎既係飛機盃
當然歐霸改制後而家有咗直入歐聯呢個好處
我覺得重要性都高咗既

之前聯賽盃同社區盾就算啦
但而家呢隊曼
下年就算拎到個聯賽盃都可以開心下先
https://www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/i2ba93/which_is_bigger_trophy_fa_cup_or_europa/

https://www.google.com/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/1684009-power-ranking-worlds-10-best-football-tournaments.amp.html

其實是撚但上網睇人討論 都好多人覺得歐霸重要過FA , 屌你個戇鳩仔講撚到no doubt 咁款

我冇話FA 係杯仔wo , 我係話你話FA cup 唔係杯仔既同時話歐霸係杯仔係bias 咋戇鳩
兩件都垃圾 , 迷乜鳩
除左摩狗一 二黎叫做有成績之外 唔討論買咩人係邊個決 總括買既人有幾多真係好洗好用
數得出馬迪 伊巴一個
普巴 馬狗 mk lkk都已經唔撚得啦
山狗 Fred 唔計先 係高層同鏝爭玩具 俾鏝水到先正
祝摩狗今晚贏波
拜仁咁q多中場是但執兩個黎用啦
買賣人失敗最大個罪犯係木狗啦
每個領隊都各有千秋
我覺得蘭蛇仲有料 半季黎到將曼呢咁多年既問題掘哂出黎 可以俾坦克完全睇清哂咩事再逐個位調教返好佢 以往炒撚完教練 新黎既摸唔清個底有咩問題就跟自己個套教 4種style
教得柒到咁就算啦
唔使自欺欺人要踢到輸哂先改革到 踢到爭啲去歐協聯
管理有冇成效仲係言之過早
梅度夫就算跟住蘭蛇個list砌個scouting/academy 都唔會寫包單一定上得翻正軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞