[±0] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1763]

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
渣古直升機連波都控唔定 根本無機會爆到盲
其實西維爾有幾撚窮 俾馬仔9.5萬磅週薪都話花咗唔少錢
我地俾24萬磅都係同樣既回報咋
比佢老母,家陣仲比唔夠機會佢呀?佢踢咗咩撚野出黎?
佢果吓近門唔去衝門執雞,企係原地唉聲嘆氣果幕我依家都仲歷歷在目
佢有俾5m借用費
西維爾咁樣俾人水撚咗, 呻幾句都要啦
24萬我地係大水魚
5萬都唔撚值啦佢
想當年幾好J三個單季都有十球以上
拜淨係用€20m買左加雲貝治 CLS
中後都迫切
Bailly Jones都走
其實買timber 係用嚟打cb 定 rb
嗰陣我老豆都坐喺度睇緊
佢唔多識波,連福頭係邊個都唔知
都會屌點解唔衝上去執雞
Manchester United are set to make a second bid of €65m for Sergej Milinković-Savić. #MUFC

[@fattoquotidiano via @Sport_Witness]
得水魚曼 會用溢價買
利狗 已經book 定富咸18歲幻幻

曼聯還慢吞吞 卡馬拉尼free 簽又比av 快手簽入 死追fdj 無咩 plan b
Fabio carvalho?Done deal埋啦
又一高潛力幻幻 可以踢前面3個位 同攻中 下季高普重點培訓 都係用8m 唔洗

曼聯成20m買個amda 又唔撚識用
而家退休算啦
真大佬
買佢做乜鳩
N’Dicka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞