STEPN 跑步財自 討論區(5)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
最多10
不過9鞋就升 LV19 啦 R15 好停
有R洞就入粒落去
我bnb鞋 停9lv回本先
邊一邊都係啦 9能量 差好遠
跳45次,每次跑多0.2 差9GST,
你升級用既GST 升級之後+4 E
之後嗰一日就會跑返黎,
收益係差無幾,但你對鞋就升緊LV
等左幾粒鐘都仲未轉到Binance d SOL去wallet
唔好用幣安

祝大家好運
唔改,轉B鏈先
其實回左本嘅係嗰邊襯㡳價買B 鞋、當然最好你本身有S 鞋8 +1B鞋
之後跑返回本B 鞋就狂Mint
口水造市,引人拋貨,仆街
其實本身9鞋,買對B鞋都係5-6日就回本,
最怕就係一買就跌返落去 $9
佢地Bnb chain 賺多咁多,冚家鏟黎 唔入新錢玩了
佢唔share 能量咪各有各玩 ~ 兩邊都會有人抛售鞋,
好多都係1對B鞋,10幾對S鞋,去留都會一半一半。
對於未入場嘅我真係覺得好混亂

佢容許energy sharing 但GST價唔同導致鞋價唔同,咁同而家S鏈嘅GST價跌有咩關係?因為全部人打算去B鏈mint鞋所以要掉哂S啲GST?

咁我應該去B定S好
S鞋平 B鞋貴,兩邊都有風險
GST個價係人炒出黎,唔關需求事

S鏈回本期係冇變,SOL100 嗰時GST$4-5
依家SOL $48,GST 2.3

如果幣價唔變,最快回本方法係
2對0MINT B鞋 1對地板S鞋 ~
4能量賺GST MINT返兩對B鞋就回本

想請教下,依家得1對S鏈19lv灰鞋,未回本。
用現匯率預計一個月後回本

係咪應該回本先?
SOL最低嗰時 $37 GST 就係 $1.5 左右,S鏈係穩定 ~
B鏈 BNB價唔變,之前GST 2日由 $9 炒上 $60,再一日跌返去$10
1鞋都升19LV係好浪費,
如果你有信心GST會反去$3,
買多2對灰地板變4能量,每日收益多一倍
就係冇信心,都係搏下呢段低位時間升鞋感覺平啲
回左本,乖乖地s 鞋賺少少外快算啦
要睇返你係幾時入場
如果我打算幾皮野,全入手S鞋,係咪1綠8灰,升級就一直升綠,過20都冇問題?
定還是我開兩個account, 每邊1綠2灰然後一齊行好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞