STEPN 跑步財自 討論區(5)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
入場門檻唔同,
SOL 玩3鞋都係萬零蚊,幣價穩定,
BNB 入場1鞋已經要6-7萬,幣價高但波副大。
BNB可以買SOL鞋黎做能量 (但遲下可能會改)
呢個game勁在你d錢係想放番入去
我最初2鞋,玩左2個月而家有9鞋
中間賣過鞋,hold 住d sol無咩用又買番幣來mint
所以最理想應該一開波
就一步到位1綠29灰 啲錢一定會 cashout
好似講過可以用GMT買
Discord話會改energy sharing system
如果runner要跑幾耐
100mins
係呀,大部份人都覺得唔公平,同埋好易容偏死一邊玩。

我自己覺得仲有另一點,就係個動態Mint鞋費用,
同一個指標去變動,又係好奇怪
去運動場俾錢人跑啦
JOGGER都辛苦死啦
點解上環Lunch時間咁多人跑步,好似唔駛返工咁
https://lih.kg/3017261
我有時都lunch去行 費是夜晚行咁耐
邊到講?AMA 話一個月後review?

但最新Twitter講左唔同chain 能量會共用wor
留名睇爆煲
重點︰隻GAME係 PONZI 龐氏!
有機會有沽壓,相反BNB Chain 有機升多浸
BNB如果冇咗SOL做能量會小咗人入場,
大佬成幾十萬
你一定睇到,放心
如果拆energy, 兩面變獨立
BNB個面應該有埋回左本既人會退
個面你要儲番9鞋好難
應該唔會斷,但動態mint鞋費應該要改返跟比例,
遲下 eth 鏈開咗,可能就係用BNB啲鞋做能量
一層一層疊上去 真正既疊壓式PONZI
最好唔好拆,但係能源再細分
例如3對sol鞋先等如1對bnb鞋
如果要3能量既話 一係6對sol鞋加1對bnb 或者 3對sol 加 2對bnb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞