STEPN 跑步財自 討論區(5)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
想問1綠2灰 係咪可以升到19?
Luck最好幾多好
雙盒都未見過呀屌
升到19
等你9鞋先加luck
唔該哂
Bsc生幾次已經回本有突
5能量唔好諗寶箱住,多啲GST仲好
去呢到自己計
https://stepn.guide/
9能量要30 luck 先踢到2級
綠鞋就10啦
頭先38SOL入咗隻綠Walker
係咪應該賣返出去
mint 幾? mint 2 就賣,mint 0 就mint
跑得咁辛苦把撚,炒鞋仲好
mint0本身仲有隻mint1綠喺手
mint完就賣
其實而家個價mint 鞋好似仲貴過買箱,點解仲有咁多人mint鞋?因為博mint到綠箱?

灰箱16sol, 我新手市面買好少mint細過2嘅鞋,所以新手想行mint路線應該直接買箱先,然後再用箱嘅鞋嚟mint?
吹漲,老竇老母唔係e 就l,r,咁都mint 3 個c 出黎
mint0 鞋係同箱差唔多價
但買鞋有得指定款同status
買箱如果開隻E同R加埋6都冇嘅Runner就

mint鞋成本應該平過買鞋/箱喎
180GST+50GMT = 10SOL左右
遲啲挖GMT有用呀
平鞋盒全部都係 Runner + Runner
灰鞋升到咁高level 有撚用
兩灰mint出綠鞋得3%,要好好彩先得
比起啲課金抽卡APP,其實3%好撚高架啦
所以如果要開始mint嘅話,應該都係買兩隻mint 2鞋先?
Mint 2鞋嚟mint,係貴啲但mint到自己想要嘅種類嘅機會高啲?
或者我就唔玩mint, 真金白銀1綠8灰然後每日行就算
mint 鞋買 mint 0
點行係自己決定
只可以講依家啲鞋好平 ,可以睇埋今晚AMA先決定
如果唔玩mint有錢嘅就直接買隻靚少少嘅綠做主鞋+是但買8隻地板灰
之後淨係升綠鞋日日行

如果冇乜/唔想放太多成本/想自己mint到9隻為止
就買2隻mint0或者1隻mint0+1隻mint2
兩隻入面是但一隻要靚status做主鞋
m0 x m2個mint cost計埋升lv費用貴m0 x m0大約1.5SOL左右
如果m0同m2鞋價差少過1.5SOL就買2隻m0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞