STEPN 跑步財自 討論區(5)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
快嘅三日/一星期幣本位回本
不過只會有一部分人回到 因為好快就會俾人dump到變零
算係健康嘅通常1.5-3個月

不過咩game都好 最緊要係食頭淡湯
遲入基本上都係做人地嘅exit liquidity
我暫時淨係玩過一隻例外 叫做titan hunters
回得快 好玩又幾好賺 不過都係大波幅
護sol既手段
太貪,gst無左信心個個挖提賣
死得仲快
係咪直接Bybit 入面買USDT
再用USDT買SOL
再轉去stepn wallet?
下個post 叫
stepn跑步財困 討論區
你都可以咁做。
我自己就Binance 買USDC經BSC去Bybit ,可以再直去STEPN wallet,你都可以響Bybit買SOL先轉又得
岩岩全清所有鞋

15 皮本得返1.5 皮

29 level 绿 得返28 SOL

跑左成個月GST 加埋唔夠佢跌得快
蝕9成 剛買鞋的我有啲擔心
我未玩過 但我知可以生鞋
gst係in-game token?

mint鞋再賣都要蝕?
我代表stepn 多謝你
你一見每日幣言 加 連登仔推嘅 project
就知道要離場
直接賣GST蝕得少過用GST嚟mint鞋
點解會蝕9成?唔係可以生仔+賺幣咩

利申 睇過2條片當玩左
其實而家B鏈鞋都仲係貴過S鏈,即係應該未完
而家咁恐慌,快啲拉到兩邊個價一樣個project先健康
哦 mint鞋要用gst ,我一直以為用sol
BSC同SOL比供大於求情況更嚴重
應該會好一段時間平過SOL
GST B鏈仲貴過S鏈一倍,即係而家揸住B鞋嚟行其實都仲係賺得多過S鞋,要鞋一樣價,首先要GST兩條鏈一樣價。

其實GST分兩條鏈唔互通堅係on9, 呢次亂像都係因此而起。
你輸得15 萬、都唔爭在嗰1.5 萬la

最多未慢慢離回本、
Panic sell
先唔講佢以後點發展、
但如果一日有1千百行追、老實講、我肯行呀、雖然依家好痛
但佢繼續發展得好、其實你仲有機會
你攞得返嗰1.5 萬其實都冇太大分別
如果真係panic sale好事黎
而家死亡螺旋梗
如果係死亡螺旋都唔駛睇、都跌到依家個價位、係等官方有咩方法去做、都唔到你諗、隨非你攞得返50% 或以上你可以諗走定留
但其實輸得9成真係沽離都冇意思
有骨攞好過0 …

之前試過買alt coin 歸0

我覺得STEPN 呢個官方好明顯係割禾青,一d 希望都望
因為高位J 左, 果時SOL 110

然後生仔又係GST 四月高位生,仲要未生過孖

中間有cash out 4 皮, 計埋果4 皮都蝕6 成以上
這game咁就收皮太可惜了
其實咁樣 官方賺咩錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞