STEPN 跑步財自 討論區(5)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
用stepn guide可以計
9體應該唔止8700,我9體9lv已經6千零蚊左右
你用邊間入?
我之前用 crypto.com 入SOL / USDC 都係幾分鐘到
Aax
Gate io
你幾時入架琴日
我晏晝4點幾開始就入唔到
Btw可以入usdc去stepn架咩?
STEPN係用USDC做穩定幣㗎喎
Thanks 試下先
但可以直接入usdc去stepn 架咩?唔係一定要轉sol先?
應該可以,所以我而家經Crypto.com 直接買USDC轉入STEPN, 響Crypto.com 買SOL差價好闊
點解唔得
經 Solana 鏈入到
仲以為一定要轉sol添
對上一次
Thanks 巴打
請問踢箱係咪淨係睇luck同level? 仲有冇其他因素?

同埋其實裝寶石你地升到幾多level 先會裝?我見裝/升寶石會有機會fail, 其實抵唔抵裝?
鞋稀有度 + Luck + 能量
去stepn.guild到自己點就知
分返開先,入落stepn係指咩,wallet定spending
個wallet 本身就係solana wallet,所有SPL token都可以射入去,不過stepn個app唔一定show 出嚟
你可以入usdc去wallet,但唔好自己人手入usdc去spending

Discord就係有人自己射usdc入spending 個address
點會交易所直接去spending,
一定係去 stepn 個 wallet
點流都冇SOL咁金
你對鞋9lv 跑9體最多都係得6,70gst
點樣一日6千幾港紙
今日第一次完全跑晒9體,得3.1luck 都踢到個寶箱
但大家既講法1級箱都係蝕錢多
Bsc
打錯 應該係23lv唔止8700,如果有9體
Sol 呢面應該大家都好早入場,都回左本
BSC 個面近來入場應該輸好多
d 鞋得番5,6bnb, 之前幾十bnb 買早cash out 還好
無cash out 真係好甘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞