兩女學生墮斃 聖保祿中學:已啟動危機處理小組

407 回覆
15 Like 199 Dislike
呢d咪又係怪獸家長迫出黎,話說有次我上家長會,有個惺香港人家長同班主任講,佢囡番屋企同佢講學校某某同某某好似拍拖好friend咁叫老師正視,我心諗係咪佢囡冇人吼所以告狀
比班老師見到同男仔一齊 咩都無做
都已經想拉哂去浸豬籠
更何況Les就死得重慘烈
Push and pin this
一班無社會人生經驗嘅教畜開會睇下有啲咩嘢可以做,重點係唔好攪到有麻煩野上身,刷校長鞋令校長滿意,家長方面,因為家長通常蠢過豬閪,騙得就騙。

呢個就係好好聽嘅「危機處理小組」
一齊刷首抽
港聞突發2女生墮樓|心理學家:中學階段難處理感情問題 宜求助老師社工
撰文:黎國剛
出版:2022-05-18 21:28
更新:2022-05-19 10:02

仲導人去求助老師社工 而家咪就係比班老師社工迫死
假設老師社工知佢地係情侶:
咁今次唔係hea做啦,擺明車馬要拆散人地。今次班教畜社工真係做多咗。寧願佢今次hea做隻眼開隻眼閉,都唔好搞人
因為呢件事令到有回響,所以要成立「防止阻人準時收工危機處理小組」
好多人訪問講佢地細細個都知啦
人地親身講你又唔信
同埋唔比人地bisexual?
睇你講野都覺得你諗野好狹窄
本身教會學校係同性戀都已經罪加一等
可能啲社工同埋老師講嘅說話會更加難聽
多數到初中開始搵到自己嘅性向
當然性係可以好多元,唔排除慢慢大左會發現自己鐘意嘅野越嚟越多

邊度有講係咁嘗試整返直 睇文作故事
又係社工
廿年前我仲讀緊小學,未知咩係同性戀,當年亦無睇過任何同性戀節目,但鍾意咗個同性嘅同學,直到中一靠自己做research先知咩事

請問左膠係點樣影響咗我?
無知好恐怖
唉, 無可否認係有明事理幫倒手嘅老師社工, 但只需要一單醜聞, 冇人再敢求助
就算唔搵學校入面嘅人, 出面搵輔導都好, 而家越嚟越多
依間嘢出名極端保守
學生同性戀 d老師校長社工肯定打壓到痴線
老細落order有得隻眼開隻眼閉咩
有得揀大家都想少份工做
右膠係咁上下質素
咁每個人既抗壓能力都唔同
做駐校社工做到求助學生跳樓死左
應該用咩心態面對?
你係咪教學助理移民去英國miss pinky
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞