兩女學生墮斃 聖保祿中學:已啟動危機處理小組

407 回覆
15 Like 199 Dislike
被社工逼死
聖保祿中學係連畢業生last day都會俾老師報警趕走嘅學校

兩個女仔玩sheshe,同社工講,然後社工按機制會通知校方,即係全校老師都知。

一間畢業生影相都要報警嘅學校,會俾咩壓力依兩個妹妹都顯然易見,跳樓唔關校方壓力事完全冇可能。
我可以搞細路,你唔准同性戀
咁有冇收到風今次係咪真係殉情?

雖然兩個相約去自殺真係好大機會,
但係貫徹fact check精神
辭咗職咪即係唔係教師囉
估係唔可以提唔可以有任何形式嘅悼念
我覺得如果老竇老母明知呢間嘢西但貪「名校」擺自己個女入去讀,值得地獄靚位一個。入得去,屋企家底都唔差,老竇老母做得嘅公司都我唔撚信可以公然反同。

價值觀閪嘅學校,成績幾好我都唔會俾個女入去讀。
我見到tb會覺得好噁心 正如我係街見到有人祼體都會覺得核突
天主教學校真係要避
揾岀重點?
質疑下啫
少少威啦
咪又係咁樣大學畢業返份專業工
我讀果間天主教男校話事人全部都係普通教師都西到仆街

不過果時聽過學校老師講有啲天主教學校好開明,校服都可以俾學生設計
但耶撚學校有呢個問題先係合理
我唔認為耶教學校知道有同學係校內同性戀係會當冇野
耶撚廢老學校小組:各位同學,今次見識到同性戀係精神失常仲會跳樓,你地記住唔好俾惡魔迷惑呀,知唔知道?
知道!
好,大家祈個禱,希望死者既靈魂可以得到天主寬恕,係天國唔會再受惡夢迷惑
*惡魔
cannot agger more
可以證明你講既野係真

呢間學校真係無當過學生係人
大家放兩日假忘記過去
不過記得交功課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞