26 電單車討論區[116]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
睇字都聞到你同你師傅都有陣廢味,唔怪得要重考
好心你幾件垃圾mon post狗收山收皮啦 成個業配咁撚樣帶風向 成個26界比你地搞彎晒
有牌有車先出聲啦傻鳩
極力子問題唔再係度討論 有料入黎講

[正視聽]發現26棍波好多撚屌唔識咩係吊極力子,周圍叫人唔好掂
https://lih.kg/3029091

Weeaboo
• 0s
求反對派派出你地最老屎忽 最有權威既入黎做反方 論證你地所講
“除左轉波之外唔掂得極力子”呢個偉論
跪求反駁 冇人反駁當你地自認廢物縮沙理虧
你收皮收山啦垃圾
你係冇牌冇車嘅廢閪
你都幾識屌空氣 唔知係咪射出黎既都係gas
有車就出嚟啦,講咁多把鳩咩,廢閪
你個牌考左幾耐? 到而家都唔知吊極力子係技術一種? 你咪撚出黎亂教人喇冚家剷
出咩黎? 幫你出gas? 嘖嘖嘖你賣完46仲冇錢叫雞咩?
我而家出車喇,你慢慢上網打字啦傻閪
有樣野我真係諗極都諗唔明,你老母點解會生左你個弱智仔出黎獻世
去送外賣呀? 因住激撚到手都震埋炒車wor傻閪
我應該一早唔知喺邊到block7咗佢名都唔知
有冇人copy啲字俾我睇下
好明顯係r6啦
佢本身都嬲都標屎架,後來愈嚟愈多人屌埋佢一份就潛咗一排
車神做乜突然間咁活躍 係咪無睇車cut 線 要七日後先番屋企
你地錯撚左啦粉腸,謠言止於智者,極力子係u turn慢駛係可以吊,而唔你地所講咩除左轉波唔掂得,你地已經教錯晒所有新手,一代又一代咁錯落去,收手道歉認錯我都仲可以原諒你。
呢度唔再講呢個問題,開條論線跪求唔同意既反駁,只求一敗。

[正視聽]發現26棍波好多撚屌唔識咩係吊極力子,周圍叫人唔好掂
https://lih.kg/3029091
好驚喎
好似陳雲
四缸同其他缸嘅熱力唔係同一個層次
同朋友25r出車,停燈位著風扇,我架車係佢斜前方都feel到啲熱力四散出嚟
大單缸嘅熱頂多係暖蛋,四缸係暖爐
明白曬!thanks!
我揸250停燈位都feel到熱遲啲再熱啲點算
不敢想像4缸既煎蛋情況
皇天擊殺!
250rr 唔算熱了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞