七仙羽多次預言中晒都冇人信? 大爆樓價將下跌 勸大家賣樓要快

300 回覆
75 Like 135 Dislike
一炮過唔使供就應該唔使驚
駁唔到就aa狗/五毛/藍絲
你人生好悲哀
你照下鏡望下自己係邊個先喇
好似全世界都針對你
上連登指點江山
時事台唔侵你玩就過房屋台
接受唔到自己睇錯市
連index點計出黎都未識就話fake index
補倉係乜都未識水人賣樓槓杆基金
韓sir有時間睇多本書裝備下自己喇
唔好再做小丑
垃圾始終都係垃圾,佢最多都係覆你一句你岩你岩
黃Viu 班友係咁
香港神婆
師傅愛你!
係愛呀! 咩怪力亂神?!
巴打心水清明明20年先開始
樓主有無咁驚 你唔信嘅咁驚屌人地神棍做乜 佢講到世界末日都唔關你事啦 反正你都唔信 都戇鳩鳩
業主 打錯自
其實佢好鳩噏,識設邏輯陷阱
eg. 我當時話xxxx, 無人信我, 結果真係!
佢講好多大路野,同大眾講嘅一樣, 但佢就老吹 全世界同佢講相反

1.誰是特首,我說林鄭,當時沒人信我。
全世界都話係林鄭啦, 胡官100%無可能, 薯片會講下人話, 中共會唔會比佢做?

2. 2019年疫情有排未完……​好多觀眾罵我bullshit,沒人信我。​
大L把人同專家都話唔會咁快完啦

3.
所有大師都說,細菌怕熱,夏天就會结束……
細菌定病毒?邊個各有大師?香港冬天時,全世界,地球另一邊都爆到7彩
終於block 左呢條撚頭, 煩到嘔.
早排上網睇下西九d樓咩環境見到大部分跌5%
19年12月大陸開始爆

covid-19呢個名聽過未呀
近年名利雙收的七仙羽師傅,不但坐擁多幢私人物業,她更指自己早前以1,600萬購入馬鞍山獨立屋,更指馬鞍山有利她的健康,而紅磡物業就有利人緣、財運及桃花,所以不時都兩邊走!從照片中所見,七師傅的豪宅十分寬敞,景觀亦十分優美,她更常常抱著愛貓玩耍,少女心十足!

七師傅快啲沽貨
covid-19
有樓想賣先賣啫 話唔定佢自住 又裝修好晒
要玩到信七仙羽,你真係柒到見唔到盡頭
另類囚徒困境

Btw 支持黎生同藍屍接貨

歲月靜好 樓價實升
師兄語癌睇𧶽醫生好喎
隻隻字都識加埋一齊就1999
神棍都拎出黎講
麥00 夠話万刀甲同STEPHY 2016結婚生仔
係唔係想入市啊條白卡
是撚蛋啦屌你老母睇得明就明唔明就吧撚柒就
七師傅淨係呢一年都搵唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞