七仙羽多次預言中晒都冇人信? 大爆樓價將下跌 勸大家賣樓要快

300 回覆
75 Like 135 Dislike
無樓嘅傻淡都算 韓柒兒比一般傻淡更難頂嘅係無料扮四條 明明無樓 就呃人話自己屋企手持港鐵盤相連單位
明明連補倉點解都唔知 又呃人話屋企賣樓套現過千萬買4倍槓桿基金
明明跌市 仲夠膽呃人話隻基金表現不過不失
所以咪話loser基因
根本佢自己都唔敢面對自己
七師傅有無預言你既4倍槓桿基金要綁好安全帶
要幾絕望先要拎7師傅出嚟講
韓柒兒連自己無樓呢個現實都唔敢面對 但就走去叫業主面對樓爆 一個未發生嘅現實

個個樓淡都話自己老母有過千萬私樓架啦

以前屈機sir都係咁
講緊幾時爆疫症
唔係講緊班政府白痴幾時respond 疫症
我都係
嗰陣啲親戚仲叫我幫手搵口罩
原來傻淡病徵之一 係會幻想自己有個揸住千萬私樓嘅老母
淡淡最後一絲幻想的ccp 同 比卡超,開口要穩樓價。
佢地唯有轉去信神棍,結合返佢地成日講的加息+移民潮 會樓爆論
世上只媽媽好

樓淡皆有好老母
所以做得樓淡嘅老母一定最少要有兩層樓做準備 一層就自己退休自住 一層樓係用嚟畀個仔敗左去
自從你2021年2月叫大家綁好安全帶,之後幾個月樓價會大瀉後,樓價指數至今莫講話大瀉,連你當初出嚟鳩噏個位都未試過穿過落去...之後你又係2021年8月叫大家槓桿買基金,偏偏個零月後基金就真係大瀉,槓桿的話隨時渣都冇...一路聲稱自己係邏輯推斷到樓市會跌,但依家竟然係話因為有個風水師出嚟話跌所以會跌冇得你唔信...

咁請問你又幾時可以面對現實,你其實只係一個不學無術,毫無分析能力,人云亦云,大話不斷嘅弱智仔?
自稱黃但係沉迷白份報之外,宜家仲拎埋D風水嘢嚟講。韓蛇係唔係輸基金輸到傻鳩咗
房屋台第一洗版樓淡韓蛇都唔識
韓柒兒不願面對
韓柒兒
業主
:樓市將會大跌!綁好安全帶!
:你聽邊個話架?
:七師傅!佢一早已經睇透天機 唔到你唔信
:#*&?$@!
柒兒😹

7cfu個仔
韓柒兒 七師傅個徒兒
又棄左
先搞清楚,係人地醜化你定係你自己獻醜?
佢嗰種人 成事不足敗事有餘
孤芳自賞,覺得自己才華洋溢
所有嘢都係人哋同社會嘅錯
自備諸葛亮,卻缺乏才智,更加唔好講承擔責任
最慘係一事無成,加埋精神疾病(研究指基因比重多)癲下癲下想全世界同佢一樣咁,我又自暴自棄演變成報復社會及其他人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞