覺唔覺奇異博士開左multiverse就玩爛左

212 回覆
591 Like 37 Dislike
咁似而家果d手遊
大ip 換皮 唔注重遊戲玩法
出黎既成品只係吸引你課金就收皮
留名一堆人話導演風格係咁

唔啱feel就係唔啱feel
本身cult同horror comedy就唔夾dr strange呢個角色
仲要剪接方式oldschool
oldschool style唔係問題 問題係個背景咁現代
真係曬左個題材

其實唔算太難睇,但多重宇宙咁好嘅牌都唔識上

拍到咁普通已經係罪
下依到啲fans吹到上天wor
佢玩多元 應該幾個奇異博士大混戰
真係唔夠瘋狂多元宇宙
用嚟比係因為兩套都係講multiverse
仲要兩套都有上平行宇宙嘅另一個自己身嘅設定
其實都反映出DS2有幾平平無奇
搵錢姐
犬山記依類先係佢方向
感覺Marvel政策影響好大
下下玩到好大最尾爛

gg3無啦啦整單野,3代同堂嘩嘩嘩,一個咒忘記哂佢

darkhold一向覺得係d好勁野,點知原來有正本,仲要係地球好開揚位,點從來冇人返到黎,最黎塌埋,完

黎緊個個ms marvel正了
贏左dune真係實至名歸
係喎,說好的湯告壞im呢
依家先開始喎
女雷神會cancer死
同蜘蛛俠三有咩分別
雷神4無nick fury已經係亂改
其他宇宙係真係兩個仔 如果女巫掌控多元宇宙兩個仔就無任何副作用同唔會病
奇異經過多重宇宙都會嘔咁
最近有傳導演是有拍到該場面,只是最終被剪走,近日編劇Michael Waldron接受《Rolling Stone》雜誌訪問時,便澄清整個計劃從未成事,但這個想法確是有過的。「傳聞的湯告魯斯片段是沒有的,但我很愛湯
你唔係想話要抄MCU套垃圾掛
奇異博士 打奇異博士
多重宇宙梗係用奇異女俠玩救宇宙呢套黎做指標啦
變左好似幪面超人 decade 咁
去完一個世界去另一個, 咁樣就當係多元宇宙
明明穿越多元宇宙最好玩既地方應該係唔同宇宙互相影響

睇下 What if 對多元宇宙既發揮先係正路
成件事件係唔同宇宙緊緊相扣 , 真係做到唔同宇宙之間有互動同影響
奧創不斷穿越宇宙奪取寶石, 連Watcher都阻佢唔到,
最後Watcher 要聯結唔同宇宙, 包括壞人去共同對付奧創
大家都係穿越者, 你改變左我既宇宙, 我亦改變左你既宇宙
多元宇宙就係要咁玩

而家套電影就真係去唔同宇宙到此一遊就算
其他宇宙既英雄都係低級NPC 黎俾你mcu既人亂咁舞
將多元宇宙呢個主題發揮得好差

下套唔撚入場
等Disney plus
文字咪講左但未拍到
雷神系列一定垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞